Bossche Bollen Tocht

Vorige Artikel 4 van 18 Volgende
€ 42,00

Een Bossche Bollen Tocht langs drie leuke plekjes met terras, in het mooie Middeleeuwse deel van ‘s-Hertogenbosch. Je begint bij Tante Annie, hier vul je jouw eigen Bossche Bol, met onbeperkt consumpties. Daarna gaan jullie naar de buurt de Uilenburg, langs de Binnendieze! Daarna gaan jullie zelfstandig de tocht voortzetten. Op een lekkere manier iets leren over de stad 's-Hertogenbosch en haar verleden!

We beginnen de Bossche Bollen Tocht met een kop koffie of thee en een heerlijke Bossche Bol die je zelf versiert en vult met slagroom. Je word gék van lekkerheid! De Bossche Bol nuttigen we in de mooi gekleurde en versierde workshopruimte van Choco Loca. Tante Annie neemt jullie mee voor een stadswandeling waarbij over de top de geschiedenis van 's-Hertogenbosch verteld wordt.

We gaan op een ludieke en grappige manier onze mooie stad Den Bosch verkennen. En ondertussen nuttigen we als echte bourgondische Brabanders een Bossche Brood Bol met soep erin...

Na deze Bossche Brood Bol wandelen we een kort stukje langs de romantische rivier de Binnendieze. De Binnendieze is het mooiste stukje van de stad 's-Hertogenbosc. En we zouden Choco Loca niet zijn als we niet tussendoor even wat gekke opdrachtjes voor jullie zouden hebben. Zoals een bootje vouwen van een oude krant en deze met leuke spreuken erop in de Binnendieze laten varen. Of een kaarsje opsteken en een kaart op de post doen voor een speciaal persoon.

Om de Bossche tradities voort te zetten zakken we af naar het restaurant Van Puffelen waar we een Bossche Ijs Bol en een Brandewijntje met suiker nuttigen!

Het ontvangst is met de Tante Annie of een van de andere loca guapa's en guapo's, daarna gaan jullie zelfstandig op bollentocht.

     


Tijdsduur:           3,5 uur

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:    

Gastenboek

  • 13-03-2018 - Wat hebben wij ontzettend genoten.....iedereen heeft het er nog over!!!...  lees meer
  • 05-03-2018 - En, dank je wel voor de hele leuke en gezellige...  lees meer
  • 07-01-2018 - Super gezellig en lekker over de top! En natuurlijk heel...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews van de leukste groepen!

  

Reviews, leuke reacties! Hartelijk dank!

© 2011 - 2018 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel