Duurzaam uitje!

Vorige Uitje 7 van 12 Volgende

De wereld beter maken!

Hier een paar interresante voordelen waardoor we onze wereld beter maken.

Tante Annie is vegetarisch en daarom ging zei aan de slag in de keuken, want hier moesten we een oplossing voor vinden. Gezonde Bossche Bol is toen geboren! We zijn hier heel erg blij mee, want dit was wel even wat geoefen waard. Poeh Poeh... Deze vegan soes is lactosevrij en eivrij !! Gelijk van alle markten thuis deze gekskes, voor ons is het dan ook een feestje! Hier een linkje met waarom ook JIJ vegan mag gaan; veganchallenge.nl . Ook hebben we op Youtube een Feestje; Vegan Bol

 

Wij vinden het leuk om iedereen te verwennen, ook de buitenbeentjes. Lieve loca’s hebben allemaal wel iets en dat maakt jouw uniek, net zoals wij ons bolletje uniek maken. En dan vragen jullie je waarschijnlijk af waarom CHOCO LOCA vegan gaat? Het is goed voor dier, mens, gezondheid en milieu. Wat een feest!! Wij willen het beste voor onszelf, want zelfliefde is heel belangrijk. Ook willen we het beste voor onze andere lieve medemensen EN we willen het beste voor deze prachtige maar dan ook gewelidig mooie wereld. Beseffen jullie weleens hoe mooi alles is? 

Je doet je ogen open en ziet deze prachtige wereld met heel veel liefde!

Ons interieur is dan ook tweede hands of door onszelf in elkaar geknutseld. Onze schoonmaakmiddelen en alle producten zij Fairtrade, Ecologisch en /of duurzaam. We draaien onze bedrijfje zonder waist  ( betekend :we gooien haast niks weg) En Tante Annie doet de boodschappen op de bakfiets!

Weet dat je voor een duurzaam uitje kiest! 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel