Crazy Eleven Eleven + Bossche Bol

Vorige Uitje 8 van 23 Volgende
€ 29,50 (inclusief btw)

Een borrel, een bol en in de spirit van CrAzY eLeVeN eLeVeN ga je zelfstandig op weg door Den Bosch om punten te scoren voor een heeeerlijke prijs!

Je wordt met een hartelijk welkom ontvangen in ons Choco Loca stulpje met een borreltje en liefdes thee. In een half uur maak en eet je een Bossch Bolletje. Dan is het tijd om de route te bepalen en teams te maken! 

Bij Choco Loca liggen een aantal suggesties voor routes door Den Bosch. Een snelle route voor een groep die echt eyes-on-the-prize zijn of een slinger route waarbij je net die verborgen plekjes van de stad ziet! Het is jouw unieke tocht en Experience!

Je krijgt 1 Borrel en liefdes thee, Drankjes zijn inclusief.

Je verlaat ons gewapend met een tiny picknicktasje, opdrachten en een begeerlijke eerste prijs! De prijsuitrijking kun je aan het eind doen wanneer je onze vriendin, Zoete Lieve Gerritje, hebt gevonden... Klaar voor de start af!

Tijdsduur is +/- 3 uur. Daarvan is een half uur bij ons Bossche Bol maken/eten,  en Liefdes thee nuttigen! Na de Crazy Eleven Eleven uitleg ga je zelfstandig gek door de stad! Wanneer je graag een van onze guapa's mee wil voor begeleiding kan dit voor 19,00 pp extra. De wandeling kan zolang duren als jullie zelf willen, maar de schatting is minstens anderhalf uur!

Uitje Den Bosch  Uitje dagje  Den Bosch Uitje

 

Bedrijfsuitje

Heb je een vraag? stuur dan een mailtje naar: info@chocoloca.nl of als je het in het winkelwagentje gooit is het nog beter! Dan wordt er gelijk een optie op jouw uitje gezet.

Het is mogelijk via IDEAL te betalen.  Je kunt ook kiezen om het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. 

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wilBen je met minder? Kijk ook eens bij inloopworkshop 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel