Crazy Eleven Eleven + Bossche Bol

Vorige Uitje 12 van 25 Volgende
€ 22,50 (inclusief 9% btw)

Voor de maand mei hebben wij een leuke actie !! Deze wandeling kun je zelfstandig met jouw groeppie gaan doen, hiervoor hebben wij een speciale prijs van maar €15,- per persoon!! Wij ontvangen jullie heel graag in ons mooie Choco Paleis. 

Een borrel, een bol en in de spirit van CrAzY eLeVeN ga je zelfstandig op weg door Den Bosch om punten te scoren voor een heeeerlijke prijs!

Je wordt met een hartelijk welkom ontvangen in ons Choco Loca stulpje met een borreltje en liefdes thee. In een half uur maak en eet je een Bossch Bolletje. Dan is het tijd om de route te bepalen en teams te maken! 

Bij Choco Loca liggen een aantal suggesties voor routes door Den Bosch. Een snelle route voor een groep die echt eyes-on-the-prize zijn of een slinger route waarbij je net die verborgen plekjes van de stad ziet! Het is jouw unieke tocht en Experience!

Je verlaat ons gewapend met een tiny picknicktasje, opdrachten en een begeerlijke eerste prijs! De prijsuitrijking kun je aan het eind doen wanneer je onze vriendin, Zoete Lieve Gerritje, hebt gevonden... Klaar voor de start af!

Tijdsduur is +/- 3 uur. Daarvan is 1 uur bij ons Bossche Bol maken/eten,  en Liefdes thee nuttigen! Na de Crazy Eleven Eleven uitleg ga je zelfstandig gek door de stad! De wandeling kan zolang duren als jullie zelf willen, maar de schatting is anderhalf uur minstens!

Uitje Den Bosch  Uitje dagje  Den Bosch Uitje

 

Bedrijfsuitje

Mail: info@chocoloca.nl of als je het in het winkelwagentje gooit is het nog beter. Dan wordt er gelijk een optie op jouw uitje gezet. Hierbij is er de mogelijkheid om  1 week voor het uitje op rekening te betalen. Je kunt ook kiezen om het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. 

 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Gastenboek

  • 28-09-2020 - Op 17 september hebben wij een onzettend leuke online workshop...  lees meer
  • 26-09-2020 - Leuk kinderfeestje ! Voor meiden van 15 zonder begeleiding. ...  lees meer
  • 23-09-2020 - Dankjewel voor alle chocoroma's! Het was super leuk, leuk mensje...  lees meer
Plaats een bericht

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2020 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel