WikiLoca

Vorige Uitje 6 van 12 Volgende

Wiki Loca

Choco Loca is een bedrijfje waar je verschillende soorten uitjes kunt boeken, bij elk uitje ( vanaf 6 personen) word je opgehaald door Tante Annie of haar Loca's. Na de intro lopen we samen naar Choco Loca, terwijl we over de top over de stad vertellen. Mocht je hier geen zin in hebben, is het ook mogelijk om zonder wandeling te doen en heb je misschien nog  tijd voor een extraatje.

Binnenkort op onze Wikipedia pagina! 

 

Onze verschillende uitjes:

Bij Choco Loca hebben we alle soorten uitjes, de nieuwste en al erg populair uitje is de Break-Inn Bossche Bol LOL. Tegenwoordig zijn escape rooms natuurlijk helemaal het ding van ‘nu’ en Choco Loca doet daar vrolijk aan mee! Maar Choco Loca zou Choco Loca niet zijn als er een kleine twist is ;) je breekt juist graag in in plaats van dat je liever ontsnapt!

Wil je weten wat? Klik dan hier voor meer informatie over de Break-Inn op de site!

Hieronder alle overige uitjes:

Zoals je ziet zijn dat er heeeeeeel erg veeul, het leuke is ook nog: ZE ZIJN ALLEMAAL EVEN LEUK! Het zijn in totaal 22 verschillende soorten uitjes!

Ook heeft Choco Loca Arrangementen met deze verschillende uitjes, dit is dan ook met verschillende soorten samenwerkingen. Meer informatie daarover? Klik dan hier en laat de keuzes je bewonderen!

Ook bieden we exclusieve vrijgezellenfeestjes en kinderfeestjes aan! 

Klinkt dit als muziek in de oren maar ben je minder dan met 8 personen, is dit geen probleem. Want Choco Loca is erg flexibel en zo kunt u ook meedoen met inloopuitjes! Klik hier voor meer informatie!

 

Eerder benoemde ‘ik’ onze Guapa’s, nu zal je vast denken: wat betekent dit? Hier komt de vertaling door de halve Spanjaard van onze Guapa’s, oftewel ons Koekwaus, als je Guapa als vertaling opzoekt krijg je: pop, schatje, heerlijk, mooi, aantrekkelijk, verleidelijk, clever. Allemaal positief, maar de algemene vertaling is Mooi Meisje. Nu hebben wij niet alleen meisjes in ons team zitten maar ook mannen, die noemt Tante Annie: Guapo’s

Voor Choco Loca is Guapa’s een verzamelnaam voor al onze lieve medewerkers, want we zijn een grote liefdevolle familie! Ons Tante Annie hoort ook bij de Guapa’s want zij vindt dat iedereen gelijk is! Hier al onze entertainers op een rij:

Psst…! Klik op de leuke namen en krijg meer informatie van ze te weten!! Want naast dat ze de beste entertainers zijn van ’s-Hertogenbosch kunnen ze ook andere mooie dingen!

 

Poeh poeh! Wat een informatie allemaal, maar we zijn er nog niet! Want die locatie die genoemd wordt, is ook een beauty :) Choco Loca heeft namelijk een prachtige locatie met PRACHTIGE ruimtes.

Hier de ruimtes op een rijtje:

En dan komt er as final ook nog een erg mooie bijzondere Wonderland bij! Maar als die beschikbaar komt dan laat Choco Loca dat immediately weten! 

 

Wordt je nou erg blij van deze informatie en ons, kom dan snel een keertje langs OF boek een leuk uitje!

 

Nu wat history van Choco Loca, want het begon allemaal met ons Tante Annie. Tante Annie begon eerst met een ander bedrijfje IJs & zopie in de Molenstraat, toen ze dat voor zichzelf had begon ze met Choco Loca. Dit deed ze hiervoor in het oude GZG-kwartier, dit was prima voor in het begin maar het pand waar ze nu zit is natuurlijk een heerlijke mooie grote verandering geweest. Op de Hinthamerstraat, ook wel het gekste straatje van ’s-Hertogenbosch, zit ze al sinds 2016 (!). 

Het bedrijfje heeft ze nu al 2012, gelukkig heeft ze nu heel veel meer liefde om zich heen want ze heeft alle Guapa’s & Guapo’s om zich heen <3 Ook is ze in the meantime heel veel andere goede doelen geholpen en is ze op meerdere plekken actief geweest. 

Ondertussen is ze the beauty of ’s-Hertogenbosch, want iedereen kent Tante Annie ondertussen!!

 

Wordt je blij van deze liefde en tekstjes, lees dan ook andere verhaaltjes op de site!

 

 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel