Stadswandeling voor 2

Vorige Uitje 13 van 26 Volgende
€ 22,50 € 3,50 (inclusief 9% btw)

Stadswandeling voor 2 in Den Bosch,

  Uitje Den Bosch    

WANDELING 1: Tijdens 'de ludieke  Te Gekke stadswandeling' loop je langs de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. Met te gekke doe en zoek-opdrachten, ga je los in Den Bosch. Hoeveel punten kun jij winnen? 

Eenmaal bij het kleurrijke en vrolijke Choco Loca aangekomen, mag je een lekker kopje koffie of thee en een heerlijke Bossche bol kopen. We stellen onszelf voor op een ludieke manier en gaan dan van start. 

Om deze gekke wandeling té gek te maken voegen we er een beetje wedstrijdelement aan toe. Je kunt namelijk zogenaamde 'chocopunten' verdienen door middel van het volbrengen van hi-la-rische opdrachten! Extra goed jullie best doen dus! 

De stadswandeling start natuurlijk bij het mooie Choco Loca. ( Eventueel ook andersom te doen ) Ondertussen komen we (onder andere) langs Het Dieske aan de Binnendieze, om de Sint-Janskathedraal en eindigen we bij onze vriendin Zoete Lieve Gerritje. Dit is dicht bij het station.

Deze wandeling is bedoeld voor maximaal 2 personen, of als gezin. Je krijgt daarom het bestand met de te gekke zoek- en doe opdrachten via de mail toegestuurd. Zo kun je lekker zelfstandig aan de slag met dit avontuur. Na afloop van de wandeling kun je je antwoorden checken met ons antwoordenblad en zo je aantal goede Chocopunten uitrekenen! 

Je kunt  met een Mini Do it yourself Bossche Bol maken plus consumptie eindigen.

Het kan ook zonder snoeperij, dan ga je gelijk onderweg en kan de ontdekkingstocht  door de stad beginnen.  

De Bossche Wandeling  kan zelfstandig en vanaf 2 personen al geboekt worden. Zo heb je voor een kleiner groepje een leuk uitje in de binnenstad van Den Bosch. Je ontdekt verschillende romantische plekjes.

WANDELING 2 Bij 'De Bosch Wandeling' kom je meer te weten over de geschiedenis van Jeroen Bosch en zijn achtergelaten sporen in de pracht stad.

WANDELING 3 Bij de 'Crazy Eleven Eleven'  ga je ook zelfstandig Den Bosch verkennen om punten te scoren  Beide zijn met leuke zoek en doe opdrachtjes, je verveelt je geen seconde bij deze wandelingen.

Optioneel bij te boeken: 

  • We ontvangen je met wat lekkers en aan het einde ontvang je een Choco Prijs om je vingers bij af te likken. Tijdens de tour verdien je echte chocoladepunten van Tiny Tony Een All Inclusive Uitje in eigen land. €22,50
  • Ontvangst met bonbon en consumptie naar keuze, na of voor de wandeling je DIY Bossche Bol maken. Tijdens de tour verdien je echte chocoladepunten van Tiny Tony. En een prijsje voor de winnaar € 27,-

 

  

 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2021 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel