DIY / Online Bossche Bol Lol

Uitje 1 van 11 Volgende
€ 26,50 (inclusief 9% btw)

Dit uitje is onder leiding van een entertainer. De entertainer kan het zo gek maken als je wil. Liever een chique versie? Dit kan ook. De entertainer kan het uitje ook in een chique vorm geven en jullie voorzien van allemaal chocolade weetjes! 

Bij deze Online Workshop Bossche Bol Lol kom je alle chocolade geheimen te weten over het oh zo bekende Bossche Bolletje. Bij dit uitje krijg je Tante Annie live op jouw beeldscherm. Via welk platform? Het kan via bijvoorbeeld Zoom, Microsoft Teams of maar net wat jullie voorkeur heeft. 

Eerst zoeken we online verbinding met elkaar. Wij zorgen dat wij ongeveer een kwartier voor het uitje al online zijn, zodat we ruim de tijd hebben om te connecten. Als Tante Annie eenmaal op je scherm verschijnt kan de lol beginnen. Bij de 1,5 uur durende krijg je de soes kant en klaar. Bij de 2,5 uur durende workshop beginnen we met de  soes zelf te bakkenDan ga je de heerlijke soezen in de Chocolalala dippen, en af en toe een likje nemen mag best. Dan ga je de soes volspuiten met slagroom. Een slagroomgevecht in je keuken mag natuurlijk van ons. Hi Hi. Je gaat jouw Bol uniek maken door deze te gaan versieren. Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie of één andere entertainer op je schermpie.

Je ontvangt een extra chocolade pakket van 200 gram waar jij en de rest van de familie blij van worden!  Optioneel kunnen we het (liefdes chocolade) pakketje ook vergroten, zodat het 2 vliegen in 1 klap zijn!

De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en goed voor het milieu! 

Wat kun je verwachten van het pakket?

- 2  kant en klare soezen (je kan dus met 2 personen genieten van 1 pakket). Je kunt ze ook nog wel last minute uit de diepvries halen 
- 0,2 liter slagroom
- 1 eetlepel suiker (kan minder)
- 4 zakjes poedersuiker (kan minder)
- 60 gr chocolade (calletjes, hoeveel procent cacao denk jij dat deze is? )
- Sprinkels, om de Bossche Bol te versieren. 

Met meer dan 6 personen? Dan krijg je een live entertainer op je scherm, waarbij je begeleid wordt en vragen kan stellen. 
Met minder dan 6 personen? Dan sturen wij je van te voren een youtube DIY filmpje op, die je op elk gewenst tijdstip kan doen.  Ook leuk om als Do It Yourself uitje te doen. 

1,5 uur € 26,50 
2,5 uur € 34,50 

Dit uitje uiterlijk EEN WEEK (of eerder) voor de datum van je uitje boeken. Dan hebben wij voldoende voorbereidingstijd en kan het inpakken beginnen! 

Tijdsduur: 1,5 of 2,5 uur. 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2021 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel