DIY / Online Schilderen met Chocolade

Vorige Uitje 5 van 13 Volgende
€ 29,50 (inclusief btw)

Dit uitje is onder leiding van een entertainer. De entertainer kan het zo gek maken als je wil. Liever een chique versie? Dit kan ook. De entertainer kan het uitje ook in een chique vorm geven en jullie voorzien van allemaal chocolade weetjes! 

Bij dit uitje word jij je eigen Picasso. Je gaat jouw eigen unieke creatieve schilderij maken en niet met zomaar wat verf, maar met Chocolade verf. Hmmm. 

Je begint dit uitje met het connecten met Tante Annie. Tante Annie zorgt dat zij een kwartier voor het uitje online is, zodat er genoeg tijd is om te connecten. Als dat klaar is gaan we van start. Smelt jouw Chocolade, kies een schilderijtje uit, leg de kwasten klaar en schilderen maar. Tante Annie legt jou verschillende technieken uit. Uiteindelijk wordt jouw doek een waar kunstwerk. Een uitje met heel veel fun, creativiteit en gesmikkel. Je kunt er ook voor kiezen om een extra chocolade pakketje mee te laten sturen van 200 gram, voor extra chocolade fun! 

De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en ook goed voor het milieu! 

Wat kun je verwachten van het pakket? 
- Liefdes thee + theezakje
- Tiny Tony’s om in de stemming te komen
- Chocolade: melk en puur
- Versiersels om op het schilderij te plakken
- Het schildersdoek 
- Schilderkwastje
- Scratch houtje, om te krassen in de chocolade

- optioneel een flesje Kumasi voor €3,- Dit heerlijke drankje wordt gemaakt van het vruchtvlees van de cacaoboon dat normaal wordt weggegooid. 

Met meer dan 8 personen? Dan krijg je een live entertainer op je scherm, waarbij je begeleid wordt en vragen kan stellen. 

Met minder dan 8 personen? Dan sturen wij je van te voren een youtube DIY filmpje op, die je op elk gewenst tijdstip kan doen. Ook leuk om als Do It Yourself uitje te doen.

Dit uitje uiterlijk EEN WEEK (of eerder) voor de datum van je uitje boeken. Dan hebben wij voldoende voorbereidingstijd en kan het inpakken beginnen! 

1,5 uur € 29,50   

Verzendkosten voor 1 pakket, kun je als 1 x versturen bestellen en de rest afhalen. Dan betaal je voor 1 pakket. Dit scheelt verzendkosten.

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel