DIY / Online Beeldhouwen met Chocolade

Vorige Uitje 4 van 13 Volgende
€ 42,00 (inclusief btw)

Dit uitje is onder leiding van een entertainer. De entertainer kan het zo gek maken als je wil. Liever een chique versie? Dit kan ook. De entertainer kan het uitje ook in een chique vorm geven en jullie voorzien van allemaal chocolade weetjes! 

Bij dit uitje ga je jouw eigen Chocoladebeeld bedenken en boetseren. Uit een vorm van niets ga je iets prachtigs maken. Je kan in je eentje het beeld maken, maar het is ook leuk voor het hele gezin. Er zit in ieder geval genoeg chocolade in om met 4 personen van te genieten. 

Je begint dit uitje met connecten met Tante Annie. Tante Annie zal zorgen dat ze ongeveer een kwartier voor het uitje online is, zodat er genoeg tijd is om de online connectie te vinden. Als dit eenmaal gelukt is kan het Chocolade kleien beginnen. Je begint met een vorm waar je zelf creatief in mag wezen van wat het uiteindelijk gaat worden. Krijgt het beeld oortjes, hartjes of verzin het maar. Tante Annie is heel benieuwd naar jouw creatie. Af en toe een hapje nemen mag natuurlijk best. Het is een uitje met heel veel Chocolade Fun!! Je kunt er ook voor kiezen om een extra chocolade pakketje van 200 gram mee te laten sturen. Voor extra veel chocolade plezier! 

De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en goed voor het milieu! 

Wat kun je verwachten van het pakket? 
- Choco/Liefdes thee
- Tiny Tony’s 
- Het grote beeld van chocolade
- 1 gereedschap, ook leuk om bij te zoeken, -keuken mes, -appelboor, -lepeltje, -kwastje
- Chocolade om te smelten
- Sprinkles

- optioneel een flesje Kumasi voor €3,- Dit heerlijke drankje wordt gemaakt van het vruchtvlees van de cacaoboon dat normaal wordt weggegooid. 

Met meer dan 8 personen? Dan krijg je een live entertainer op je scherm, waarbij je begeleid wordt en vragen kan stellen. 
Met minder dan 8 personen? Dan sturen wij je van te voren een youtube DIY filmpje op, die je op elk gewenst tijdstip kan doen. Ook leuk om als Do It Yourself uitje te doen.

1,5 uur €42,- 

Dit uitje uiterlijk EEN WEEK (of eerder) voor de datum van je uitje boeken. Dan hebben wij voldoende voorbereidingstijd en kan het inpakken beginnen! 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel