DIY / Online Chocolade proeverij

Uitje 1 van 12 Volgende
€ 33,00 (inclusief btw)

Dit uitje is onder leiding van een entertainer. De entertainer kan het zo gek maken als je wil. Liever een chique versie? Dit kan ook. De entertainer kan het uitje ook in een chique vorm geven en jullie voorzien van allemaal chocolade weetjes! 

Welke soort chocola is jouw favoriet? Je gaat tijdens deze workshop 6 verschillende soorten chocolade proeven en testen. Je laat al deze chocola zo lang mogelijk op je tong liggen en bijt er nog niet op, zodat je een optimale smaaksensatie krijgt. Zo kan je pas echt goed proeven welke smaken er allemaal voorbij komen in je mond voor je het doorslikt! Met behulp van het smaakwiel bepaal jij welke smaken je proeft in je chocolade. Alle smaken worden besproken met je groepje en de entertainer. Nadat je alle chocolade geproefd hebt worden de etiketten van de chocolade onthuld en kom je erachter welke chocolade dus welke smaken heeft. Zo kun je jouw favoriet kiezen! Je kunt eventueel ook kiezen om een extra zakje chocola mee te laten sturen in het pakket, bijvoorbeeld voor Pasen. 

De pakketten worden bezorgd door Fietskoeriers, lekker duurzaam en goed voor het milieu! 

Wat kun je verwachten van het pakket? 
- Choco/Liefdes thee
- Tiny Tony’s  en Chocolatemakers om in de stemming te komen
- 6 verschillende chocolades (genoeg voor een gezin) 
- Chocolade wiel + info tekst 
- Proefschema

- optioneel een flesje Kumasi voor €3,- Dit heerlijke drankje wordt gemaakt van het vruchtvlees van de cacaoboon dat normaal wordt weggegooid. 

​Met meer dan 8 personen? Dan krijg je een live entertainer op je scherm, waarbij je begeleid wordt en vragen kan stellen. 
Met minder dan 8 personen? Dan sturen wij je van te voren een youtube DIY filmpje op, die je op elk gewenst tijdstip kan doen. Ook leuk om als Do It Yourself uitje te doen.

Duur: 1 uur 

Dit uitje uiterlijk EEN WEEK (of eerder) voor de datum van je uitje boeken. Dan hebben wij voldoende voorbereidingstijd en kan het inpakken beginnen! 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2023 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel