Cacao ceremonie

Vorige Uitje 18 van 20 Volgende
€ 9,50 (inclusief btw)

Heb je wel eens gehoord van een cacaoceremonie? Dit eeuwenoude ritueel, afkomstig uit Midden en Zuid-Amerika wordt gezien als de ultieme hartopener en brengt een hele bups voordelen met zich mee! 

Cacao heeft het vermogen je te verbinden met je hart chakra en het draagt bij in iedere transformerende shift waar je je intentie op zet, of het nu gaat om het loslaten van oude patronen en trauma’s of  je tot een dieper begrip wil komen van jezelf en jouw unieke levenspad. Er wordt gezegd dat cacao de mogelijkheid in zich draagt om de sluier van de geziene wereld op te liften waardoor je toegang krijgt tot de wereld van het ongeziene. Heel spannend allemaal dus! 

Je maakt met dit extraatje een warm en magisch Kakawdrankje, hier zitten 7 verschillende soorten kruiden in die de werking van de Kakaw bevorderen. We zullen onze intenties in de Kakaw zetten voordat we het gezamenlijk opdrinken. 

Na het drankje ga je ontspannen liggen en laat je je verwennen door een bad van klanken. Een droomreis met live muziek en oeroude instrumenten zoals klankschalen, gongs, ratels, trommels en vele andere prachtige klanken en trillingen die de ruimte zullen vullen. De klanken van ons Universum, een onvergetelijke reis naar je hart en naar het hart van de hemel.

Cacao brengt het creatieve, speelse kind in je naar boven, so be prepared! 

 

 

 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel