Zelfstandige Te Gekke Stadswandeling voor twee

Uitje 1 van 29 Volgende
€ 9,50 (inclusief 9% btw)

Tijdens de ludieke Te Gekke stads Wandeling loop je langs de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. Met te gekke doe en zoek-opdrachten, ga je los in Den Bosch. Hoeveel punten kun jij winnen? We sturen de stadswandeling toe. En even later de antwoorden!

Eenmaal bij het kleurrijke en vrolijke Choco Loca aangekomen, mag je een lekker kopje koffie of thee en een heerlijke Bossche bol kopen. Dit is er ook extra bij te boeken. We stellen onszelf voor op een ludieke manier en gaan dan van start! Je mag ons ook als eindpunt nemen natuurlijk. 

Om deze gekke wandeling té gek te maken voegen we er een beetje wedstrijdelement aan toe. Je kunt namelijk zogenaamde 'chocopunten' verdienen door middel van het volbrengen van hi-la-rische opdrachten! Extra goed jullie best doen dus! 

De stadswandeling begint natuurlijk bij het mooie Choco Loca. ( Eventueel ook andersom te doen ) Ondertussen komen we (onder andere) langs Het Dieske aan de Binnendieze, om de Sint-Janskathedraal en eindigen we bij onze vriendin Zoete Lieve Gerritje. Dit is dicht bij het station.

Deze wandeling is bedoeld voor 2 personen, of als gezin. Je krijgt daarom het bestand met de te gekke zoek- en doe opdrachten via de mail toegestuurd. Zo kun je lekker zelfstandig aan de slag met dit avontuur. Na afloop van de wandeling kun je je antwoorden checken met ons antwoordenblad en zo je aantal goede Chocopunten uitrekenen! 

 Uitje Den Bosch    

Tijdsduur: 1,5 uur, je mag deze wandeling uiteraard op eigen tempo doen, dit is een schatting van de gemiddelde tijd! 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen bij aankomst bij Choco Loca. Kopje koffie/thee en een lekkere Bossche bol kun je ook vantevoren bij boeken. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen:

 info: info@chocoloca.nl 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2021 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel