DIY / Online Chocolade Geluksdag

Vorige Uitje 6 van 13 Volgende
€ 41,50 (inclusief btw)

Dit uitje is onder leiding van een entertainer. De entertainer kan het zo gek maken als je wil. Liever een serieuzere versie? Dit kan ook. De entertainer past het uitje aan aan de groep en zal jullie voorzien van allemaal chocolade weetjes! 

Bij dit uitje wordt je per onderdeel gelukkiger hi hi.. Van te voren krijg je al een overheerlijke chocolade pakket naar je opgestuurd, de choco pret kan al beginnen hmmm. 

Het eerste onderdeel is een eigen unieke Chocolade Hart (Rocky Road) maken. Hiervoor krijg je allemaal lekkere koekjes, versiersels en chocolade. Begin alvast met het smelten van de chocolade en kom helemaal in de choco trance. Dit hart kun je natuurlijk zelf lekker op smikkelen of aan jouw liefje geven. 
Het tweede onderdeel is een Chocolade Maskertje bij jezelf of een ander op doen. Een chocolade wellness bij jezelf thuis. Wie wil dat nou niet? Ooit geweten dat chocolade een goede verzorging van je gezicht kan zijn? Haha. 
Om de endorphines los te krijgen, gaan we verder met een Lachworkshop. Per opdrachtje wordt je meliger en nog gelukkiger!!

Als afsluiting een Choco Quiz zodat je aan het einde van deze multi workshop één en al geluk bent. 

Met meer dan 8 personen? Dan krijg je een live entertainers op je scherm, waarbij je begeleid wordt en vragen kan stellen. 
Met minder dan 8 personen? Dan sturen wij je van te voren een youtube DIY filmpje op, die je op elk gewenst tijdstip kan doen. Ook leuk om als Do It Yourself uitje te doen.

Dit uitje uiterlijk EEN WEEK (liever eerder) voor de datum van je uitje boeken. Dan hebben wij voldoende voorbereidingstijd en kan het inpakken van de geluks pakketten beginnen! 

Tijdsduur: 2 uur

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2023 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel