Route, Parkeren & Workshopruimte

Verzamelen:  Ons verzamelpunt is bij Zoete Lieve Gerritje. Bij de bankjes op het bruggetje boven de Binnendieze van de Korenbrugstraat. 

Molenstraat 1, 5211 DR, 's-Hertogenbosch klik hier voor google maps.

    

Vroege vogels: Het is fijn als jullie 5 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig kunnen zijn. Slimmer om expres eerder op een  gezellig terrasje elkaar op te wachten. Bijvoorbeeld: Het Keershuys, Lepelstraat 24. Met uitzicht op Zoete Lieve Gerritje!

Parkeeradvies:  Onder het station is het makkelijkste om te parkeren. Je kunt ook parkeren op het transferium dit is goedkoper, en je kunt dan met een bus naar het centrum. Voor meer informatie hierover kun je kijken op de site van het Transferium.  De Vliert is het dichtst bij. Als je echt gratis wilt is het 6 minuten lopen naar Choco Loca. De straat heet: De Bossche pad. En anders is de Sint-Jans parkeergarage het dichtst bij onze workshop ruimte

Looproute vanaf Centraal Station: Je verlaat de voorzijde van het station ( richting centrum) waarna je alsmaar rechtdoor loopt, over de brug. Na de brug ga je de tweede straat rechts in. Bij de bankjes  ( op het bankje even genieten en wachten op de Loca Guapa/o' s) vlak bij de opstapplaats van de Binnendieze zul je Zoete Lieve Gerritje vinden. Het is 5 minuten lopen!

Onze Zoete Workshopruimte: We lopen met jullie mee Googlemaps
Is aan de Hinthamerstraat 216, 5211 MX, 's-Hertogenbosch.

Onze kleurrijke workshopruimte is ook beschikbaar voor vergaderingen, feestjes, presentaties, proeverijen en wat je verder maar wilt! Lijkt dit je wat? Klik dan hier

  

 

 

 

Gastenboek

  • 14-12-2017 - Gistermiddag 13 dec een super leuk kinderfeestje van mijn dochter...  lees meer
  • 11-12-2017 - Op vrijdagmiddag 24 November heeft Amelie, die dag 7 geworden,...  lees meer
  • 03-12-2017 - Lieve guapa loca,
    Wat was het een leuk uitje! We...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews van de leukste groepen!

  

Reviews, leuke reacties! Hartelijk dank!

© 2011 - 2017 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel