Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Fleur
  Wat hebben wij ontzettend genoten.....iedereen heeft het er nog over!!! Wij komen zeker nog een keertje terug!
 • Geplaatst door Monique & Ingrid
  En, dank je wel voor de hele leuke en gezellige middag gisteren. Iedereen vond het geweldig. We hebben een hele leuke middag gehad, we hebben nog iets opgestoken van de geschiedenis van Den Bosch en veel over chocolade geleerd, maar we hebben vooral veel gelachen.
 • Geplaatst door Taart en Decoratie
  Super gezellig en lekker over de top! En natuurlijk heel veel chocolade!!!
 • Geplaatst door Marleen
  Het was een dag met een gouden randje. Superleuk en gezellig. Dank
 • Geplaatst door Kim
  Gistermiddag 13 dec een super leuk kinderfeestje van mijn dochter die 11 jaar werd bij chocoloca gevierd. Eerst leuke opdrachtjes in de stad gedaan onder leiding van chef choco, en daarna in de workshopruimte bonbons gemaakt. De meiden waren allemaal erg enthousiast en er werd zelfs gezegd.....leukste feestje ooit !
 • Geplaatst door Femke Klaver
  Op vrijdagmiddag 24 November heeft Amelie, die dag 7 geworden, een heerlijke middag gehad samen met haar vriendinnetjes en vriendjes. Het schilderen met chocolade heeft tot prachtige kunstwerkjes geleid. Deze zijn thuis enhousiast ontvangen door de ouders. Ook de begeleiding door Chef Choco en tante Annie was top! Dit kinderfeestje was een echt succes!
 • Geplaatst door Britt
  Lieve guapa loca,
  Wat was het een leuk uitje! We hebben gelachen, gedanst en gesmuld! Er hing een heel leuk sfeertje, de workshop was leuk aangekleed en guapa loca deed het fantastisch! En natuurlijk... de Bossche bol... ook wel de chocolade bol... was heerlijk!
  Dit uitje ( de Bossche bol lol) is zeker een aanrader voor jong en oud!
 • Geplaatst door Loes van Beekhoff
  Lieve Tante Annie en Poco Loco, we hadden zaterdag 11-11 een team uitje bij jullie en hebben genoten van jullie enthousiasme, de knotsgekke 11-11 sfeer, en natuurlijk van de chocolade...;-) Bedankt namens alle Heerlijkheidjes!
 • Geplaatst door Sylvie
  Lieve tante Annie en team, natuurlijk kan een dag vol met chocolade bij voorbaat al niet meer stuk, maar jullie enthousiasme en tot in de puntjes verzorgde prachtige pand zorgen (geweldig die theepotten aan het plafond) voor een "zoet" totaalplaatje waar ik zeker nog een keer naar terug zal komen
 • Geplaatst door chantal
  Mede dankzij jullie was mijn 40ste verjaardag er eentje om nooit meer te vergeten. Samen met mijn gezelschap heb ik genoten van jullie enthousiasme en geweldige workshop. Jullie verdienen een dikke chocolade 10!!!
 • Geplaatst door Zoete lieve omaatje
  Bedankt voor de leuke en bijzondere middag tante Annie. Wij en in het bijzonder oma Truus hebben genoten van de boschebollol😀
 • Geplaatst door Marcella
  Choco Drip cake groepje:
  Bedankt voor de goede zorgen.
  We hebben een top middag gehad.
 • Geplaatst door Laverhof heeswijk
  Hallo, we hebben afgelopen vrijdag een supermiddag gehad met 25 collega's . Het was leuk van begin tot einde. Een echte aanrader 😂👍😎
 • Geplaatst door Wooninitiatief ZOALS
  Zaterdag 2 september hadden wij een hele gezellige dag met al onze toekomstige bewoners van ons wooninitiatief ZOALS.
  Op een ludieke manier zijn we door ons mooie den Bosch gelopen/gerold.
  Bedankt tante Annie en je collega van Choco Loca voor de bijzondere begeleiding.
 • Geplaatst door Hilde
  We hebben ons ontzettend goed geamuseerd! De hele dag verliep vlekkeloos en iedereen had er zin in. Ik heb nog heel veel reacties terug ontvangen van vriendinnen met alleen maar lof! Bedankt voor jullie inzet.
 • Geplaatst door Wil
  We hebben het ontzettend naar onze zin gehad en jouw bijdrage heeft ons weekend met de groep helemaal fantastisch gemaakt. En we houden je workshops in gedachten voor een volgende gelegenheid.
  Hartelijke groeten,
 • Geplaatst door Liezet
  Nogmaals bedankt voor de SUPER GOEIE ZORGEN EN DE LEUKE WORKSHOP
  We hebben ervan GENOTEN!!!!!
 • Geplaatst door Judith
  We hebben erg genoten van de wandeling gisteren, we hebben veel gelachen! We zullen jullie workshops zeker aanraden aan andere mensen uit onze omgeving.
  Bedankt voor de gezellige dag. Vriendelijke groeten, Judith
 • Geplaatst door Joke Boekhout
  Echt Top bij Tante Annie! Op korte termijn regelde zij dat we met de Boekhoutjes ( die steeds terug kwamen in het lied) een bossebol konden komen maken! En wat een lol hebben we gehad! Dit was ter ere van de 82ste verjaardag van onze moedertje!
  Super lokatie en super goed georganiseerd! Nogmaals dank Tante Annie!!
 • Geplaatst door Blokkertjes
  Beste choca loca,
  Het was erg leuk en zeer geslaagd!
  vooral omdat het een totale verrassing was voor iedereen. En natuurlijk door de leuke begeleiding van de choco lady.
  Complimenten! Net even wat anders.
 • Geplaatst door Dera
  Super leuke middag gehad.
  En...heerlijke bonbons

  Groetjes de lievekes!!
 • Geplaatst door Heidi smit
  Afgelopen zaterdag een vriendenuitje gehad in Den Bosch en bij jullie een fantastische workshop bossche bollen maken gehad. Het was super gezellig en wat ontzettend leuk opgezet. Complimenten voor tante Annie!! De vrienden waren met z'n allen ook zo gek als een deur en vonden het ook voor herhaling vatbaar.👍😂💋 Groetjes "de zoete lieve arnoudjes"
 • Geplaatst door alice waanders
  met ons jaarlijks praktijkuitje de workshop Bossche bol lol gevolgd bij Tante Annie! Hartstikke gezellig, lekker, en veel plezier gehad!
 • Geplaatst door Ilse Smulders
  Wij hebben de workshop bossche bollen maken gevolgd met het team en we hebben gelachen, gelachen en nog eens gelachen. Met als resultaat: prachtige bossche bollen. Komplimenten voor de prachtige locatie/decoratie.
 • Geplaatst door de Weeninkjes
  Hallo lieve Tante Annie,
  We hebben vrijdag erg genoten van je workshop en de show erom heen.
  Alleen jammer dat je halverwege weg ging. De andere restaurants wisten het niet wat aan te kleden. Wel was het lekker en die laatste Bossche bol, kon er nauwelijks nog in.
  Heel erg bedankt, namens de Weeninkjes! (we zullen er nog lang over napraten,vermoed ik)
 • Geplaatst door Karla van den Bosch
  Tante Annie is een heerlijk mens ! En wat doet ze die workshops geweldig... Ook wij hebben er een hele leuke middag mogen beleven. Zeker een aanrader !!
 • Geplaatst door Anita
  Wij hebben het geweldig gehad.
  Om 10:00 uur zat de feeststemming er al in omdat we zo enorm leuk werden ontvangen.
  Het was 1 groot feest! Veel gelachen, gezongen.
  Voor iedereen een aanrader!
  Wat ook echt geweldig is alle service erom heen/heel veel tips/contact en niets is teveel.
  Jullie hebben onze dag geweldig gemaakt door met zo veel vrolijkheid onze dag te laten beginnen. We zullen hier nog vaak aan terug denken met een BIG SMILE
 • Geplaatst door Marion
  Beste tante Annie en andere guapa's.
  Het was, weer, erg gezellig bij jullie. Jullie maken er elke keer weer een feestje van. Alsof jezelf in een komische theater show zit!
  Daarbij ook nog lekker snoepen van de chocolade.
  Hmm... bedankt voor de leuke middag.
  Groetjes van de boerinnetjes
 • Geplaatst door Noël
  Ontzettend leuke vriendinnendag gehad op 28 december. We hadden gekozen voor de choco happy day en dit werd erg goed verzorgd door tante Annie. Erg leuk en lief mens en we hebben onwijs veel gelachen. Bedankt voor je gezelligheid en gastvrijheid!!!
 • Geplaatst door Hanneke Zondag
  Of ik een teamuitje wilde regelen in Den Bosch op 9 december. Tuurlijk! Even op google gekeken en al snel kwam ik op de site van Choco Loca. Bossche bol lol geboekt en vrijdag 9 december stonden we midden in Den Bosch met 10 collega's te wachten op tante Annie! Wij hebben 't heel erg naar ons zin gehad bij en met tante Annie, wat een humor heeft deze tante. Heel erg bedankt voor de geweldige middag, ook namens mijn collega's. Wij hebben genoten! Een hartelijke groet van de zoete lieve tijgertjes van Visio
 • Geplaatst door van der Zanden
  Bizarre entertainment, goede muziek en overheerlijke Bossche Bollen: Choco Loca rocks 😊👍🏻
 • Geplaatst door Gé Lemmen
  Ik zocht en vond een perfect bedrijfsuitje voor een aantal collega's en hen partners. Door het met ze alle zingen van het versje was gelijk het ijs gebroken en deed iedereen zalig mee tijdens jullie workshop. We werden lekker in de watte gelegd met koffie, thee en zoetigheid. De workshopruimte was erg gezellig en Ma Chérie en Don Bon Bon hebben ons de kneepjes van het maken van Bossche Bollen.

  Namens mijn collega's nogmaals hartelijk bedankt voor de gezellige middag.
 • Geplaatst door RINO Zuid
  Dankjewel lieve tante Annie, wat hebben we genoten van je warme ontvangst, de heerlijke Bossche Bollen, jullie gastvrijheid en de bootreis. Het was meer dan fantastisch!
  Met hartelijke groet,
  collega's RINO Zuid in Eindhoven.
 • Geplaatst door Susan
  Lieve Tante Annie,
  Dank je wel voor de gekke, leuke en vooral gezellige ochtend afgelopen zaterdag 12-11-2016! Wat doen jullie het leuk! De combinatie met de escape room was ook top. Zeer geslaagde babyshower, dank je wel!
 • Geplaatst door Daniel Lems
  Fantastische activiteit, veel gelachen en de dames doen het super!
 • Geplaatst door Ed van Ballegooie
  Naar aanleiding van het 25 jarig bestaan van de apotheek s middags bij jullie een hilarische middag beleefd. Nog nooit zo gelachen... heb na 2 dagen nog buikpijn..... en er is geen pil die hiertegen helpt.. wat ik ook probeer... geweldig......bedankt...
 • Geplaatst door mirjam
  Wij hebben vanmiddag een hilarisch, knettergekke, fantastische middag met jullie beleeft met ons hele apotheek team. Ik heb in tijden niet zo gegierd van het lachen. Werkelijk mijn complimenten voor jullie creativiteit, enthousiasme en durf. we hebben er allemaal van genoten!!!
 • Geplaatst door Martine Bongers
  De workshop bij tante Annie was wederom fantastisch! Een aantal maanden geleden al met 9 vriendinnen geweest en nu voor de tweede keer met man, 5 pubers en opa en oma. Wederom een feestje! Zelfs de pubers vonden het geweldig . Je bent een topwijf tante Annie! Groetjes, Martine
 • Geplaatst door Tom
  Met 4 stellen op bezoek bij tante Annie. Werkelijk fantastische middag. We hadden een arrangement met varen op de Binnendieze, een ludieke wandeling en de Bosche Bol Lol. Wat hebben we een plezier gehad. Lekker, gezellig, lachen met een vleugje serieus maar vooral hilarisch. De glimlach werkt bij iedereen nog steeds na.
 • Geplaatst door Floor
  Bedankt voor de leuke ontvangst en de workshop! We hebben een gezellige middag gehad!
 • Geplaatst door Ineke muller
  Hoi hoi.afgelopen zaterdag een super gezellige vrijgezellenadag gehad.de snufjes hebben genoten.wij hebben ook heerlijk genoten van de heerlijke bossche bollen likeur.nu zijn we opzoek naar het recept.u zei dat we het zelf makkelijk kon maken.nu opzoek naar het recept.graag willen wij een flesje willen maken voor de bruid!!!.zou u misschien het recept willen mailen.😚
 • Geplaatst door Sandy
  Hoi Tante Annie,
  Bedankt voor een superleuke verjaardagsochtend! We hebben genoten! Zelfs de stille Willy's hebben zich een breuk gelachen en kwamen echt los. Ik vind het echt verbazingwekkend hoe het versieren van een Bossche Bol iets zegt over de karakters van mijn vriendinnen! Dat heb je er maar weer mooi uit weten te halen!
  Veel succes met je workshops en ik hoop ik ook nog eens wordt uitgenodigd door iemand anders en nog een keer mee mag! Tot slot, bedankt voor de leuke foto's!
  Groetjes,
  Lalalalalalalalala.... :-),
  Sandy
 • Geplaatst door Tenantjes
  18-09-2016
  wij hebben zeker genoten afgelopen zaterdag. Het was een geslaagde middag.
  En…….een van de medewerkers die er ook bij was is vandaag jarig en heeft nu Bossche Bollen klaar staan, gemaakt naar jullie recept.
  Dus die gaan we even proeven nu!

  Namens iedereen nogmaals bedankt voor de leuke en verrassende middag! En wellicht tot ziens!
 • Geplaatst door Martine Bongers
  Wat hebben we gelachen met tante Annie! Een top workshop met als resultaat een heerlijke bossche bol! Groetjes van de Botox-meisjes
 • Geplaatst door Ineke
  Het was keileuk om zo samen dikke lol te maken met veel lalalalachen en een traantje maar thuis heeft de zoon ook nog heeeeeel erg genoten van de heerlijke Bosschebol met een boodschap en een zoen.!!
  bedankt tante Annie en juf Loca
 • Geplaatst door Fa. Woensdregt
  Wat een heerlijke workshop
  Daar wordt je pas echt gelukkig van
  Wat hebben we een hoop lol gehad, mede dankzij Chocolisa en Juf, jullie waren geweldig
  We hebben nog pijn in de buik van het lachen
  Het zingen bij Onze Lieve Gerritje en ook de fantastische rondleiding was op zich al een groot feest
  Het helemaal losgaan bij het onderdompelen in de overheerlijke Sjêkelade op de Spaanse muziek was onwijs top
  Wij geven jullie een dikke 10 en een flinke chocolade pakkerd
  Groetjes van de Biervaatjes
 • Geplaatst door Sterretjes
  Heerlijke middag gehad waarbij iedereen op haar eigen manier los ging met haar eigen beeldhouwwerk. Ook boetseren bleek goed te gaan. Om je vingers bij af te likken!
 • Geplaatst door Marie-Christine, Leslie, René en Guido
  Wat was het lalalalalachen met zoveel fleurigheid en chococococolololololol!!!
  Dank voor de begeleiding van een heeeeerlijke middag!!!
  We hebben genoten en bevelen iedereen zo'n chocomoment aan.
  Thanks4all!!!
 • Geplaatst door De Erasmusjes
  Dank voor jullie goede zorgen afgelopen vrijdag, we hebben het heel erg naar ons zin gehad! Zowel de rond leiding, de workshop en de rondvaart waren allemaal tot in de puntjes verzorgt.
 • Geplaatst door Stichting Maradijs


  Chocolalalalalalala! wat was het leuk. Ons uitstapje naar Tante Annie en Loca Lola. Wij, van Stichting Maradijs vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking, hebben een middag lang geschilderd met chocolade. Dat was een onvergetelijke ervaring. Loca Lola haalde ons op in haar fleurige outfit, al steppend op haar kleurige stepmobile. Heel de middag hebben wij krom gelegen van de chocopret, gedanst op chocomuziek, gesnoept van al het zoetigheid. Onze groep zijn mensen die allen een persoonlijke benadering hebben. Tante Annie en Loca Loa konden goed in schatten wat iedere persoon nodig had en zo was het dat iedereen met een grote glimlach aan het einde van de middag de auto instapte met een mooi kunstwerk van chocolade. Dames en heren, een grote aanrader. Tante Annie en Loca Lola brengen chocola naar een geheel nieuw niveau! Ga!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 13-03-2018 - Wat hebben wij ontzettend genoten.....iedereen heeft het er nog over!!!...  lees meer
 • 05-03-2018 - En, dank je wel voor de hele leuke en gezellige...  lees meer
 • 07-01-2018 - Super gezellig en lekker over de top! En natuurlijk heel...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews van de leukste groepen!

  

Reviews, leuke reacties! Hartelijk dank!

© 2011 - 2018 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel