Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Melanie
  Super leuke dag gehad zaterdag. Bedankt voor de leuke en lachwekkende rondleiding.
 • Geplaatst door Marry
  Wat hebben wij de tennismutsen een hele gezellige leuke middag gehad.
  Wij deden de workshop Bossche bol maken bij tante Annie opgewacht bij zoete lieve gerritje wandelend door Den Bosch naar choco loca en daar aan de slag. Veel gelachen en gek gedaan bedankt tante Annie voor deze schitterende middag
 • Geplaatst door Gonnie Rooijackers / Optilook
  Het was een ontzettende gezellige happening:, bonbons maken tijdens ons personeelsuitje. De stadsrondleiding was al lachwekkend, de sfeer zat er gelijk in, hier zorgen Tante Annie en Poco Loco uitstekend voor. Het pand van Choco Loca is erg knus en gezellig. De drankjes, bonbons goed verzorgd allemaal. Het meest hilarische was wel de handtas- en broekzaklezing, daar gaat het nu nog over. Wil je een gezellig hilarisch uitje, dan ben je hier op het goede adres. Bedankt Tante Annie en Poco Loco !
 • Geplaatst door Marry
  Wij willen tante Annie hartelijk danken voor de hele fijne middag die wij zaterdag 3 november 2018 hadden we hebben vreselijk veel lol gehad groetjes van de tennismutsen
 • Geplaatst door Meta
  Gisteren een vriendinnen uitje gehad. Workshop Bossche bol lol en een lachworkshop. En gelachen hebben we. Kan er verder weinig over vertellen, je moet het gewoon zelf beleven. Het is werkelijk de moeite waard. Guapa Locatie en tante Annie dank voor de gezellige middag. Helaas vergeten om een groepsfoto te maken met jullie erbij. Wie weet...
 • Geplaatst door Ineke Land
  Geweldig!!! het was voor ons een groot succes! veel lol gehad met zijn tienen, Tante Annie bedankt
 • Geplaatst door Rob (Robbedoes)
  Afgelopen zaterdag met tante Annie van Choco Loco op stap geweest en workshop gedaan. Ik zal er niet te veel over vertellen maar het was echt superleuk. Als je een leuk uitje zoekt is dit absoluut een enorme aanrader. Zo origineel en toch heel apart. Beslist een keer doen!,

  Knuffel voor tante Annie en medewerkers.

 • Geplaatst door Ineke van de Pol
  Tante Annie , bedankt voor de leuke bon bon middag met onze Diversjes.
  We hebben genoten.
 • Geplaatst door Renate
  Tante Annie en Choco prins, bedankt voor de super gezellige middag!!!!!
  We gaan zeker nog een x terug komen voor een ander geweldige workshop!
  Jullie zijn echt een aanrader voor iedereen 🍫
  Groetjes van de collegaatjes💋
 • Geplaatst door Marjo Koelewijn
  6-10-2018 zijn wij de Senatoren van CV "De Saksen" bij Tante Annie de workshop Bossche Bol Lol wezen doen. We hebben genoten van de hilarische en leerzame wandeling door Den Bosch . Maar ook van het likeurtje wat echt heerlijk is. Waar wij graag de naam van willen hebben. Ook tijdens het maken van de bol hebben we veel lol gehad met zijn allen. Tante Annie en Guapa Loca bedankt voor de gezellige, te gekke ,leuke, fantastische uurtjes.

  groeten van de Senatorrrrrrrrrrrrrtjes.
 • Geplaatst door Simone Marechal
  Hele leuke middag gehad bij Tante Annie en Mon Chèrie! Het gaat niet eens zozeer om die Bossche Bol, maar de hele show, entourage en enthousiasme maakt het helemaal af! Ontzettend veel lol gehad. Een Bossche Bol met een verrassende twist! :-)

  Dank je wel!
 • Geplaatst door Jeanita Smulders
  Fantastische morgen beleefd met Tante Annie. Op een ludieke eigen wijze Den Bosch een beetje beter leren kennen. & met behulp van een lekker deuntje en een hele hoop liefdes thee onze Bollekes gemaakt.. TOP. en KEI gaaf.
 • Geplaatst door Xxx vd donderstralen
  Hoi tante Annie en de rest..
  Wij hebben het super leuk gevonden , goed gezellig en lekker verzorgd, iedereen was erg enthousiast.. schilderen met choc! Met de familie
  Ga vooral zo door zou ik zeggen..top top top
 • Geplaatst door De Builekes
  Op 22 september een kei leuke middag gehad onder leiding van Tante Annie, gezellige wandeling door de stad en daarna onder het genot van een drankje, de Bossche Kneup en de liefdesthee met z'n allen Bossche Bollen gemaakt en opgegeten. Een aanrader voor iedereen om met Tante Annie een gezellige middag te hebben waar je zeker nog lang over zal hebben. Tante Annie, het was GEWELDIG!!
 • Geplaatst door Nichtjes Bot
  We hebben een superleuke fietstocht gemaakt op de prachtige oldtimer fietsen! DeBossche bol na afloop hadden we wel verdiend. Chocolalalala! Bedankt tante Annie en don bonbon!
 • Geplaatst door Corine
  Fantastische start bij tante Annie van ons jaarlijkse lady’s day! Tante Annie swingt zingt en zorgt! Ludieke wandeling door Den Bosch en aansluitend sjekleddebollekes workshop. Met liefdeswater, thee en Bossche kneup komt iedereen los. Een aanrader voor jong en oud, man en vrouw. Tante Annie; BEDANKT!💪🏼
 • Geplaatst door Familie Bolletje
  Fantastische dag, mooie mensen en een geweldige ervaring rijker.....Bedankt tante Annie & Don bonbon.
 • Geplaatst door Maria
  Superleuke middag gehad en zeker een aanrader om te doen als je een weekend naar Den Bosch gaat!! Knettergekke tante Annie met haar meiden die je in de watten leggen op een hele leuke manier! Workshops top en gezellig met een wijntje oid erbij, voor mij een 10 waard!
 • Geplaatst door Marleen
  Zaterdag 1 september, door tante Annie op een heel unieke manier een stadstour door Den Bosch gemaakt. Richting het atelier om daar met ons groepje de zuiperdjes een workshop Bosschebollen te maken! In 1 woord GEWELDIG. Wat een plezier gehad. Nogmaals bedankt 😘
 • Geplaatst door Lidka Marshall
  Lieve tante Annie,

  Wat een fantastische workshop hebben wij gevolgd bij Choco Loca!
  We werden hartelijk en ludiek ontvangen in de binnenstad, gevolgd door een historische maar pittige stadswandeling. De bon bons waren heerlijk.

  liefs,
  Lidka
 • Geplaatst door Joop
  We hebben met ons groepje van 8 [sterretjes] een geweldige ludieke stadswandeling gehad met daaropvolgend een workshop Bossche bol maken. We hebben het super gehad. In een woord "geweldig"!
  Een échte aanrader. Nogmaals bedankt juf Choco Lola.
 • Geplaatst door Marjon
  Wij hebben een heeeeel gezellige middag gehad,
  knap hoe Tante Annie er in een mum van tijd een gezellige boel van maakt.
 • Geplaatst door Marleen van Brakel
  Gisteren hebben we een super leuke workshop Bossche bol maken gehad van Tante Annie en Choco Loca. Na een liedje en dansje kregen we tijdens de wandeling naar de locatie van Choco Loca interessante informatie over Den Bosch en het ontstaan van de Bossche Bol.
  Daarna werd het een dolle boel en hebben we enorm veel plezier gehad met Tante Annie en Choco Loca en de rest van de ‘inloop’groep.
  De heupen zijn los gedraaid en ondertussen werd de Bossche Bol gemaakt en op eigen wijze versierd en daarna gegeten.
  Het was een middag waarvan we nog lang kunnen nagenieten en telkens als we ergens een chocoladebol eten weer aan terugdenken.
  Dames heel hartelijk bedankt voor de supermiddag!!! 😘
 • Geplaatst door Sabina
  Wij hebben het fantastisch gehad!! En onze aanstaande bruid kon zich geen betere dag wensen zei ze achteraf! De gekheid, de ruimte, het snoepen en lieve gekke koekwous maakte deze dag een dag met een gouden randje!
 • Geplaatst door Sandra
  We hebben een super gezellige ochtend gehad😊
  Bedankt voor de gezelligheid 😁
 • Geplaatst door Petra
  Wat hebben we een leuke uurtjes doorgebracht met een goedlachse groep mensen die zin in gezelligheid had en lieve Lola die 2 uur lang haar liefde gaf in de vorm v liefdes thee en aandacht grapjes anekdotes en ons wees op mooie plekjes onderweg naar de bakkerij. Super!!! Hort zegt het voort! Ennn lieve zoons bedankt voor dit super originele kadootje!!
 • Geplaatst door Renate en familie
  Lieve tantie Annie en Koekwaus,
  Dank jullie wel voor de super gezellige stadstour en de te gekke Bossche Bol workshop, jullie zijn zo enthousiast en alles met liefde ❤️
  De winnaars belonen met een chocoladekus ... 👍
  Heel veel suc6 met het “ met liefde “ gegeven werk ❤️❤️
  dank jullie wel, namens de hele familie van Koekwaus💋💋
 • Geplaatst door Cindy
  We hebben een ontzettend leuke middag gehad! Volop gelachen en de Bossche bol smaakte ook nog eens heerlijk! De bruid in spé was helemaal verrast, met dank aan Choco Prins voor een super geslaagde middag!
 • Geplaatst door De Lamballen
  Tante Annie en Koekwaus,
  Bedankt voor de leuke workshop van afgelopen zondag. We waren wat brakjes na een nacht stappen maar hebben het erg leuk gehad. Mijn zoontjes hebben genoten van de Bosche bol!
 • Geplaatst door Lieve sexy Mares girls
  Lieve tante Annie,
  Wij hebben afgelopen zaterdag een super leuke middag gehad, dank je wel voor je gezelligheid, enthousiasme en de lekkere bossche bollen!
  Dikke choco kus van de sexy Mares girls uit Mares
 • Geplaatst door Marlies Tubee
  Tante Annie, Koekwaus en Juf, bedankt voor de super leuke ochtend welke wij bij jullie hebben gehad. Het was GEWELDIG
 • Geplaatst door Layla & de Pielemuisjes
  Lieve tante Annie ,
  Super bedankt voor het super leuke, geweldige feestje alle pielemuisjes vonden het ook heel leuk de dag daarna kreeg ik wel 10x van de pielemuisjes te horen dat ze het super leuk vonden en dat ze dit nog nooit hadden meegemaakt super bedankt nog maals voor het super leuke feestje !!!!

  Xx Layla xx #tante Annie is geweldig
 • Geplaatst door Demi
  Wij hebben een super team uitje gehad bij Choco Loca, we werden leuk ontvangen en de workshop was super leuk. Veel vrolijkheid en gekkigheid en iedereen heeft zich vermaakt.
 • Geplaatst door Vincie van Gils
  Het uitje is zeker naar wens geweest. Complimenten voor de twee mensen die ons begeleidden. Tijdens de workshop brachten ze vrolijkheid en waren erg servicegericht. Ze keken goed naar wat individuele wensen. Toen mijn dochter niet naar voren wilde komen om haar prijs op te halen was dat prima: dan komen ze gewoon naar haar. Als iemand geholpen wilde worden was dat prima. En tegen anderen konden ze weer meer ‘gekkigheid’ uithalen.
 • Geplaatst door Michelle
  Super bedankt voor deze geweldige workshop! Het eerste onderdeel van het vrijgezellenfeest van mijn zus welke ik mocht organiseren. En door deze workshop kwam de stemming er meteen goed in! wat was super!
 • Geplaatst door lief en leed
  Wij hebben bij Tante Annie en haar beeldige stagiaire 'n fantastische middag gehad. In jaren niet zo gelachen. 😃😃
  Bedankt namens alle zusjes van Loon 💕💕
 • Geplaatst door FC Knuddetjes
  De workshop “Bossche Bol Lol” viel erg in de smaak bij alle meiden. Enorm gelachen met z’n allen!
 • Geplaatst door Monique
  We hebben mooie herinneringen gemaakt. Super bedankt voor de memorabele middag.
  We hebben gesmuld, gelachen, genoten en even alles kunnen vergeten...
 • Geplaatst door Esther
  Afgelopen zaterdag de workshop Bossche Bol Lol bij Choco Loca gedaan voor de 70e verjaardag van mijn moeder. Echt een aanrader voor jong en oud! Het was super gezellig en veel lol gehad. Nogmaals hartelijk dank "tante Annie"!
 • Geplaatst door Corrie
  Het was absoluut een geslaagd afdelingsuitje, we hebben ervan genoten!!
 • Geplaatst door Jessica
  Afgelopen zondag de Bosch bol lol workshop gedaan. Echt een aanrader als je iets gezelligs, lekkers en geks wilt ervaren! Dubbel gelegen van t lachen, lang leve lol.
 • Geplaatst door De Zonnetjes
  We hebben het super naar onze zin gehad en genoten!

  Alles top geregeld en een en al gezelligheid.

  Te gek hoe jij en juf Ank ons personeelsuitje invulling hebben gegeven.
 • Geplaatst door Renee Janssen
  Choco Loca! Wauw wat was het gezellig en lekker!
  Lol en gekkigheid staat voorop! Heerlijk!
  Wij hebben met onze vriendinnen echt gelachen! We geven jullie team een dikke 10!
  Succes! Groetjes Renee en Daniella
 • Geplaatst door Els van Rijssel
  Hallo Tante Annie,

  Wat hebben we gisteren, samen met ons gezin en de opa's en oma's ontzettend genoten van de workshop Bossche Bollen maken ! Je brengt het op een leuke, gezellige en enthousiaste manier en ze waren heeeerlijk !
  Dankjewel voor de fantastische middag en tot op een volgende Chocoloca...
  Groetjes Els van Rijssel
 • Geplaatst door Fleur
  Wat hebben wij ontzettend genoten.....iedereen heeft het er nog over!!! Wij komen zeker nog een keertje terug!
 • Geplaatst door Monique & Ingrid
  En, dank je wel voor de hele leuke en gezellige middag gisteren. Iedereen vond het geweldig. We hebben een hele leuke middag gehad, we hebben nog iets opgestoken van de geschiedenis van Den Bosch en veel over chocolade geleerd, maar we hebben vooral veel gelachen.
 • Geplaatst door Taart en Decoratie
  Super gezellig en lekker over de top! En natuurlijk heel veel chocolade!!!
 • Geplaatst door Marleen
  Het was een dag met een gouden randje. Superleuk en gezellig. Dank
 • Geplaatst door Kim
  Gistermiddag 13 dec een super leuk kinderfeestje van mijn dochter die 11 jaar werd bij chocoloca gevierd. Eerst leuke opdrachtjes in de stad gedaan onder leiding van chef choco, en daarna in de workshopruimte bonbons gemaakt. De meiden waren allemaal erg enthousiast en er werd zelfs gezegd.....leukste feestje ooit !
 • Geplaatst door Femke Klaver
  Op vrijdagmiddag 24 November heeft Amelie, die dag 7 geworden, een heerlijke middag gehad samen met haar vriendinnetjes en vriendjes. Het schilderen met chocolade heeft tot prachtige kunstwerkjes geleid. Deze zijn thuis enhousiast ontvangen door de ouders. Ook de begeleiding door Chef Choco en tante Annie was top! Dit kinderfeestje was een echt succes!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in Den Bosch . 🍫We love Chocolate party's

Wat was het weer een druk weekend!! Super gaaf om weer zoveel groepen gehad te hebben. Kennen jullie CHOCO LOCA al? Wij kunnen super leuke uitjes voor jullie regelen met heeeeel veel lekkere chocolade. Ook verzorgen wij verschillende arrangementen voor een dagje uit. #CHOCOLOCA #chocolade #dagjeuit #uitjedagje

Het Toppertje van dit weekend!! We hopen dat ie nog niet gesmolten is! • • •. #chocolade #ChocoLoca #UitjeDagje #hondje #beeldhouwen #denbosch #uitjedenbosch #dagjeweg #zon #warm

Gastenboek

 • 12-11-2018 - Super leuke dag gehad zaterdag. Bedankt voor de leuke en...  lees meer
 • 07-11-2018 - Wat hebben wij de tennismutsen een hele gezellige leuke middag...  lees meer
 • 06-11-2018 - Het was een ontzettende gezellige happening:, bonbons maken tijdens ons...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews van de leukste groepen!

Hartelijk dank!

  

 

© 2011 - 2018 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel