Bossche Bol Lol

Vorige Uitje 2 van 23 Volgende
€ 32,50 (inclusief btw)

Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje...

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie OF/EN een van de andere loca entertainers. Hiermee ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. 

Je begint de Bossche Bol Lol met het lied van Zoete lieve Gerritje. En... daarna wordt de geschiedenis van de Bossche Bol verklapt! Je loopt samen vanaf het verzamelpunt naar de workshopruimte en ondertussen wordt er op een grappige, ludieke wijze over Den Bosch en haar geheimen verteld! 

Eenmaal bij Choco Loca proost je met een Bossche Borrel op een heerlijke Choco Experience. Dan start je met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (ChocoDipDance) daarna de ambachtelijke Slagroom Battle, en spuit de Bossche bol maar vol! De competitie is begonnen. Kom je op onze scorebord als beste slagroom klopper van de week of misschien wel van de hele wereld? Spannend!! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... wordt de winnaar bekend gemaakt en proosten we op deze bijzondere Chocolade Bol! 

Voor de gezonde mensen onder ons kun je kiezen voor de  'De Gezonde Bol' , Dan vul je jouw bol met magere kwark en lekkere stukken fruit & noten. Ook heb je keuze uit een suikervrije bol en een glutenvrije bol! Voor ieder wat wils!! Voor uitgebreidere uitleg : Ons Speciale Bollen:

Optioneel: De Bossche Bol Lol van 2 of 3 uur kan ook gedaan worden zonder wandeling. In plaats van de wandeling kun je dan kiezen voor een extraatje, bijvoorbeeld de Lachworkshop. 

Je hebt keuze uit 3 verschillende Bossche Bol Lol workshops:

WorkshopTijdsduurKosten

Speed
Bossche Bol Lol

 1 uur.
Hier wordt je niet opgehaald bij
Zoete Lieve Gerritje, maar wordt je
verwacht bij Choco Loca.*

€ 26,50 p.p.
Incl. 


*Deze workshop is zonder wandeling. 

WorkshopTijdsduurKosten
Bossche Bol Lol 2 uur.
Je wordt bij Zoete Lieve Gerritje opgehaald!

€ 32,50 p.p.
Incl. 

    ^ DE MEEST GEKOZEN!

WorkshopTijdsduurKosten

Selfmade
Bossche Bol Lol

 3 uur.
Je wordt bij Zoete Lieve Gerritje opgehaald!

€ 42,50 p.p.
Incl. 

Chocolade uitje    Uitje Den Bosch

De Speed Bol Lol is natuurlijk korter, de chocoladefondant staat al klaar. Bij deze versie wordt je niet opgehaald en deze is dus zonder wandeling. Het verzamelpunt is de de workshopruimte bij Choco Loca zelf, je komt zelfstandig naar Choco Loca. 

Bij de Selfmade Bossche Bol Lol is alles hetzelfde als de 2 urige alleen ga je dan als extra'tje zelf de soes bakken, dit kan tot hooguit 20 personen.

Er bestaat de mogelijkheid om 1 Bossche Bol voor het thuisfront te maken, hier wordt € 2,50 extra per bol voor gerekend.  

Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

Bedrijfsuitje

Mail: info@chocoloca.nl. Het liefst bestellen via het Choco Mandje, dan wordt er gelijk een optie op jouw uitje gezet. Bij een optie zit je nog nergens aan vast. 

Betaling is mogelijk op rekening of contant. Op rekening zal deze een week voor het uitje gestuurd worden. Bij contante betaling is dit aan het einde van de workshop. 

Maar wie is nu de meester-Loca? Je kunt deze workshop ook in de stijl van Heel Choco Loca bakt doen! Nieuwsgierig? Klik hier!

Deze workshop werkt ook super goed voor teambuilding! 
Voor groepen van 20 tot 80 personen kan de workshop ook op een Bollenboot worden gedaan! De prijs hiervoor is €40,00 p.p. Dit is inclusief de workshop op de boot, 1 koffie/ thee, een 1 borrel, en de rondvaart zelf.

"Complete beleving van hilariteit en gezelligheid"

"Wat mij en mijn collega's betreft was ons teamuitje, de Workshop Bossche Bol Lol, met Tante Annie gewoon 1 groot feest. Hilariteit, gezelligheid, heel goed verzorgd, recept mee naar huis...en...de Wokkel-Beweging geleerd. Wil je je lachspieren trainen, dan is dit echt een Must Do!"     

Alle workshops zijn  te boeken, vanaf 8  personen. 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel