FAQ

Hier de meest gestelde vragen doorlezen voordat je belt of mailt als je blieft:

Drankjes bij de workshop?: ​Alle prijzen zijn inclusief  drankje per half uur, BTW, fruit en gezelligheid.

Aangepaste facturen?: Bij opmerkingen kun je je afdelingsnummer of kenmerk vermelden, dit komt dan op de factuur te staan. Je kunt ons ook mailen en wij passen dan de factuur aan. E-facturatie kan. wel graag met een goed stappenplan erbij.

Cadeaubonnen hoe werkt het?: Voordat we de cadeaubonnen toesturen ontvangen we graag het bedrag op onze rekening. Daarna sturen we per mail de Cadeaubon. Wanneer het bedrag is overgemaakt zullen wij je zsm de cadeaubonnen naar dit emailadres toesturen! 

Communicatie per App?: Dat kan en wij vinden het ook fijn om voor het uitje per App je te melden waar en wat. En na het uitje sturen we leuke foto's naar jullie per App. 

Kan een workshop met een klein groepje?: Iedere dag om 11 uur is er een workshop vanaf 2 personen. Je kunt altijd aansluiten en je hebt zelfs keuze. Op zondag met wandeling, anders om 12 uur . Inloopworkshop wordt het ook wel genoemd. Wel graag reserveren van te voren.

Allergieen of dieet wensen?: Voor mensen die hier een workshop komen volgen is altijd een vervanging te vinden. Graag wel van te voren vermelden. Er zijn glutenvrije cakejes, lactosevrije slagroom of soya kwark en vegan is er een gebakje in plaats van de Bossche Bol. Je kunt dan toch de hele workshop meedoen.

Ik wil met 7 personen een workshop doen, maar niet om 11 uur. Kan dat?: Dit kan wel, maar dan dient er wel voor 8 mensen betaald te worden. Als je met minder dan 8 personen bent kom je in aanmerking voor de inloop, deze is elke dag om 11 uur. Wil je hier echt niet aan mee doen? Bijvoorbeeld om de tijd. Dan kun je een workshop boeken voor 8 personen en met minder komen (7 personen, maar 6 of 5 bijvoorbeeld kan ook). Wij begrijpen dat dit het wel weer een stukje duurder maakt, maar het is voor ons niet mogelijk op een andere manier op te lossen. Wel word je altijd een beetje extra verwend! Bijvoorbeeld door een extra drankje. 

Hoe kan ik een uitje reserveren?: Je kunt heel gemakkelijk via onze website jou uitje boeken. Onderaan elke pagina staat een kalendertje, hier kies je de workshop die je wilt doen, met hoeveel personen en wanneer. Dan hoef je alleen nog wat gegevens in te vullen en dan staat het uitje al vast! Lukt het niet? Dan kunt u altijd nog bellen of een mailtje sturen. 

Reserveren online probeer het, je kan het!

Je kunt bij ons op verschillende manieren reserveren:

Op de website: Ga hiervoor naar een activiteit naar keuze scroll naar onderstaande kalender met roze tekst kies welk type afspraak, . Volg daarna de stappen op de website. Dit is de meest ideale manier om te boeken! Je krijgt automatisch de factuur en wij hopenlijk de betaling uiterlijk 3 dagen voor het uitje. Ideal kan ook.

Telefonisch: Bel 0612977012. Wij zijn beperkt telefonisch bereikbaar , voor grote groepen maken we het uitje op maat.

Per e-mail: Stuur een e-mail met de gegevens van je gewenste reservering naar info@chocoloca.nl .

Wanneer is de reservering definitief?

Er volgt direct een bevestiging.  In de bevestiging staat het programma en kostenplaatje uitgewerkt. Wij delen de ruimte en de begeleider in. Het zal bij grotere groepen dan 24 fijn zijn om even te bellen om het uitje op maat te maken. 

Wijzigen van het aantal deelnemers:

Bij vermindering van het aantal deelnemers tot 1 week voor het uitje met 20 % – behoudens schriftelijk overeengekomen. Komen er later nog afmeldingen, dan betaal je half geld tot 3 dagen voor het uitje. Ben je binnen de 3 dagen met minder betaal je toch je uitje. Graag doorgeven per mail, dan staat het zwart op wit. We verzachten de pijn vaak met wat chocolade. 

Afmelding van de bevestigde uitjes: 
De reserveringen die bevestigd zijn, kunnen worden verschoven. Wil je het uitje liever helemaal annuleren rekenen wij €45,- voor administratie kosten. ​

Reserveren op korte termijn 

Dit is zeker mogelijk, wij zijn erg flexibel. Bel of mail ons en we helpen je verder. De kalender zal het niet doen..

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel