Workshopruimtes

Bij heel veel workshops word je opgehaald bij ons Zoete Lieve Gerritje, daarna loop je gezamenlijk naar de zoete lieve ruimtes van Choco Loca! Hier is de looproute te zien op Googlemaps

De Choco Loca ruimtes bevinden zich op de Hinthamerstraat 216, 5211 MX, 's-Hertogenbosch. We hebben verschillende leuke en mooie ruimtes:

Buro Bollen = De eerste ruimte waar je binnenkomt, hier wordt (bijna) altijd staand de workshop gegeven. Is tevens keuken en kantoor. 

De Opkamer = Dit is de grootste ruimte, hier kunnen grote groepen terecht en ben je dicht bij de koelkast! Met een full screen beamer!! Met versterking en microfoon mogelijk....Geschikt voor 24 mensen.

De Patio = Onze patio is buiten, dit is heerlijk als het warm weer is! Met ons zonne/regen scherm is het heerlijk

- Down The Rabbit Hole = Zoals de naam het al verklapt is dit een ondergrondse ruimte. De kelder is omgetoverd tot een mysterieus Hole, geïnspireerd op Alice in wonderland. 

- Het Warm Onthaal = Het komt regelmatig vooor dat onze eigen ruimtes vol zitten of te klein zijn. Normaal is Het Warm Onthaal een muziekcafé. Maar gelukkig is Leo ook wel in voor een lolletje! Het is bij ons om de hoek. Het adres is Hoek van St. Jacobsstraat 2 / Hinthamerstraat 187 

Deze mooie ruimtes heeft ons Tante Annie opgevuld met heel veel liefde en magie. Ik zeg nu magie want er gebeurt iets magisch met onze gasten, ze vinden onze ruimtes en spullekes GE-WEL-DIG! Deze reacties zijn te zien in ons gastenboek.

Over onze spullekes die zijn allemaal tweedehands, ons Tante Annie gooit nooit iets weg. Want dat maakt de wereld allemaal een stukje beter, ons servies kun je dan ook bewonderen tijdens onze workshops! Hier een linkje naar een leuk verhaaltje.

Heb je een vergader-, feest-, presentatie-, proeverij-, of ander soort ruimte nodig? Onze kleurijke workshopruimte kan het zijn! 

Onze kleurrijke workshop plek is geschikt voor (staand) vergaderen, feestjes, presentaties, proeverijen, tentoonstellingen, of wat jullie maar willen! 

We vragen voor een halve dag € 95,- (inclusief BTW, koffie, thee, op zaterdagen is het niet mogelijk!)

Bedrijfsuitje

Zie hieronder onze mooie workshopruimtes!

 • Buro Bollen
  Buro Bollen

  Hier is het hart van Choco Loca, de retro Keuken is ook voor de echte handafwas. Want alle gouden randjes van de theekopjes en bordjes willen nog lang meegaan.

  Vroeger was dit Drogisterij 'De Kapel' en gelukkig is de oude…

 • De Opkamer
  De Opkamer

  Ruimte huren bij Choco Loca

  € 75,00
 • De Patio
  De Patio

  In de Patio is het met warm weer heerlijk toeven. Met minder warm weer ook. We kunnen de zonnescherm als een tentje openklappen en de warmtelampen houden jullie lekker warm.

  Privé zit je hier heerlijk met jouw eigen clubje te…

 • La Cantina
  La Cantina

  Lekker aan de keukentafel.

  Ons pand is van 1500 en heeft de oude ornamenten van een schouw , glas in lood en het uitzicht op de Sint Antonius kapel. Deze beschermd ons en zorgt voor een feëriek uitzicht!! Dit versterkt de…

 • Het Warm Onthaal
  Het Warm Onthaal

  Het komt regelmatig voor dat onze eigen ruimtes vol zitten. Of onze eigen ruimte te klein. Normaal is Het Warm Onthaal een muziekcafé. Maar gelukkig is Leo ook wel in voor een lolletje!

  Het is bij ons om de hoek. Het adres…

 • The Rabbit Hole
  The Rabbit Hole

  Een heerlijke ruimte zonder staling!! Mysterieuze ruimte, met af en toe een konijntje en prachtige lampjes van kristal.

  In deze ruimte (de kelder van het pand) kom je echt in Wonderland van onze Rabbit Hole. Maar volg eerst de…

  € 85,00

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2023 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel