Over ons

Tante Annie alias Annerie van Asch is de trotse oprichtster van Choco Loca. Samen werken wij aan Choco Loca met allemaal typetjes / entertainers. Bekijk hiervoor Ons Smoelensmulboek. 

Choco Loca is opgericht in 2007 door Tante Annie. Zoals elk bedrijf is ook Tante Annie begonnen vanuit de woonkamer / keuken. Choco Loca is steeds groter aan het worden en daar zijn wij hartstikke blij mee.

Vanaf 2009 is ook Uitje Dagje opgericht door Tante Annie.

Sinds 2016 zitten wij gevestigd in het mooie Chocolade Paleisje aan de Hinthamerstraat 216 in Den Bosch. Regelmatig zitten zelfs al onze eigen ruimtes vol en huren wij ook andere fleurige ruimtes. 

Choco Loca en Uitje Dagje bieden allemaal verschillende leuke Chocolade Uitjes / Arrangementen aan. Stuk voor stuk zijn alle uitjes bedacht met het creatieve brein van Tante Annie en haar Guapa's. Ook vernieuwen wij onze uitjes regelmatig. 

Daarnaast zijn wij steeds bezig met het duurzamer maken van Choco Loca en Uitje Dagje. Zo is alles 2e hands bij ons, verspillen we zo min mogelijk, kopen we zoveel mogelijk biologische producten en gebruiken we alleen UTZ gecertificeerde chocolade. 

Duurzaam staat voorop, we gooien haast niks weg ook qua voeding. 

Tante Annie is tegenwoordig een heel leuk team en zijzelf is meer aan het coachen dan dat ze workshops geeft. Ze loopt meestal wel bij iedereen even binnen tijdens de workshop of het goed gaat en om de mensen te feliciteren.  

    

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2023 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel