Over ons

Tante Annie alias Annerie van Asch is de trotse oprichtster van Choco Loca. Samen werken wij aan Choco Loca met allemaal typetjes / entertainers. Bekijk hiervoor Ons Smoelensmulboek. 

Tante Annie is begonnen in 2007. Vanuit de woonkamer / keuken en vooral vanuit IJssalon Ijs & Zopie.
Choco Loca is Ingeschreven vanaf 1 jan 2012 bij KVK. 

Vanaf 2009 is ook Uitje Dagje opgericht door Tante Annie. Dit is ons evenementen buro waar we ook met anderen samenwerken  

Sinds 2016 zitten wij gevestigd in het mooie Chocolade Paleisje aan de Hinthamerstraat 216 in Den Bosch. Regelmatig zitten zelfs al onze eigen workshopruimtes vol en huren wij ook andere fleurige ruimtes. 

Choco Loca en Uitje Dagje bieden allemaal verschillende leuke Chocolade Uitjes / Arrangementen aan. Stuk voor stuk zijn alle uitjes bedacht met het creatieve brein van Tante Annie en haar Guapa's. Ook vernieuwen wij onze uitjes regelmatig.

Het pand waar Choco Loca in gevestigd is, is van oorsprong een drogisterij geweest en in de kelder zat ooit een schilders bedrijfje. De authentieke schilderpigmenten die we hier vonden hebben we bewaard. Hier in het gebouw waar wij onze workshops met chocolade geven, maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede materialen en fairtrade of duurzame producten. We springen zuinig om met voedsel zodat er haast niets weggegooid wordt. Koffie, thee en drank halen we lokaal bij onze buren in de straat. Schoonmaakmiddel is hier altijd ecologisch en biologisch. Koffie To Go nemen mensen mee in een weckpotje die we veelal op donatie ontvangen. 

Doordat wij ook alles zelf met de hand (ver)maken voel je vooral de liefde waarmee alles gemaakt is! Dit doen we bijvoorbeeld met onze retro keuken-schortjes, bedrijfskleding tot en met de gastendoekjes aan toe! Zowel voor ons interieur als ook voor het entertainment van onze gasten. Je ziet het niet als je het niet zou weten, maar onze balie bijvoorbeeld is gemaakt van een oud bed. Ook hebben we deze maand onze etalage nog opgeknapt met tweedehands voorzetramen, afkomstig van Marktplaats om zo dubbel glas te creëren. Dit scheelt niet alleen tegen de kou maar versterken tevens de het oude karakter van het pand! We maken gebruik van zoveel mogelijk tweedehands materialen en speuren hiervoor diverse online en offline shops af om zo ons pandje uit 1500 in te kleuren en verder op te fleuren! 

Choco Loca haar missie: Door samen creatief met chocolade bezig zijn opent dit je hart 💖  hierdoor kun je je beter met jezelf en met anderen verbinden en versterkt dit de liefde tussen mensen! 

Choco Loca haar visie: Overal ter wereld een veilige, duurzame en zoete omgeving te bieden waar iedereen zichzelf mag zijn!

    

[google-maps]

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel