Route en Parkeren

Verzamelen voor groepen met wandeling: Ons verzamelpunt is bij Zoete Lieve Gerritje. Bij de bankjes op het bruggetje boven de Binnendieze van de Korenbrugstraat. 

Molenstraat 1, 5211 DR, 's-Hertogenbosch klik hier voor google maps.

    

Vroege vogels: Het is fijn als jullie 5 minuten voor aanvang van de workshop aanwezig kunnen zijn. Slimmer om expres eerder op een  gezellig terrasje elkaar op te wachten. Bijvoorbeeld: Het Keershuys, Lepelstraat 45. Met uitzicht op Zoete Lieve Gerritje!

Parkeeradvies: Je kunt parkeren op het transferium dit is goedkoper. Je kunt dan met een bus naar het centrum, de Vliert is het dichtst bij onze workshopruimte. Voor de cursisten die gratis willen parkeren kun je hier klikken voor meer en uitgebreidere informatie!

Parkeergarage Sint Jan: Adres: Hekellaan 25, 5211 LZ 's-Hertogenbosch. Wij gaan er standaard vanuit dat we jullie bij Zoete Lieve Gerritje ophalen. Mochten jullie het liever willen bij de Sint Jan's Parkeergarage, laat het ons dan weten. Let wel op, de parkeergarage heeft meerdere uitgangen. Wij zullen zwaaiend te wachten staan bij de uitgang richting de Casino tuin. Jullie zullen dan een prachtig bruggetje over lopen. 

Looproute vanaf Centraal Station: Je verlaat de voorzijde van het station ( richting centrum) waarna je alsmaar rechtdoor loopt, na de brug ga je de tweede straat rechts in (de Vismarkt). Bij de bankjes recht van je ( op het bankje even genieten en wachten op de Loca Guapa/o' s) vlak bij de opstapplaats van de Binnendieze zul je Zoete Lieve Gerritje vinden. Het is maar 5 minuten lopen vanaf het station!

Verzamelen voor groepen zonder wandeling, rechtstreeks: 

Onze Zoete Workshopruimte:  Googlemaps
Is aan de Hinthamerstraat 216, 5211 MX, 's-Hertogenbosch.

Gratis parkeren: Het kan op 'De Bossche pad' vanaf nummer 55.

Onze kleurrijke workshopruimte is ook beschikbaar voor vergaderingen, feestjes, presentaties, proeverijen en wat je verder maar wilt! Lijkt dit je wat? Klik dan hier

  

 

[google-maps]

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel