Goed voor de wereld van Loca

Uitje 10 van 14

Goed voor de wereld,

Choco Loca is erg goed voor de wereld, we doen niet alleen mee aan vrijwilligerswerk en ondersteunen we andere leuke projecten. bijv. dansenindestad.nl en  adopteer een cacaoboom. Choco Loca is het ook erg ‘wereld vriendelijk’.

We gooien zo min mogelijk weg. We hergebruiken onze gesmolten chocoladefondant en slagroom, dit kunnen we namelijk gebruiken voor onze 1 uur durende workshops gebruiken of we kunnen het gebruiken voor bijvoorbeeld een eigen experiment zoals cake, brownie of een chocolade likeur.

Naast dat wassen we met de hand af MET eco afwasmiddel, onze schoonmaakmiddelen zijn ook ecologisch. Dus we houden niet alleen ons toilet schoon, maar ook onze wereld.

Natuurlijk zijn onze Liefdesthee en koffie biologisch. Het hele interieur is hergebruikt , behalve de diepvries en koelkast. 

Dus we zijn niet  alleen goed voor het behoud van de spullen maar ook goed voor het milieu !

Ook is het eten en drinken, van wat mogelijk is, biologisch. Zoals al onze drankjes in de ‘zelfbedieningskoelkast’.  De groenten en fruit vanaf biologische boer, zoveel mogelijk  lekker vers uit ‘eigen’ grond en lokaal.. 

Tante Annie  doet alle boodschappen met de bakfiets. Dit is ook erg goed voor het millieu. 

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel