Choco Happy Day

Uitje 4 van 17

Tijdens dit uitje word je langzaam maar zeker steeds gelukkiger. Er zijn 4 onderdelen tijdens deze Choco Experience. 

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie en/of éen van de andere entertainers! 

Eenmaal in de workshopruimte begin je met een Bossche Borrel! Daarna start je met het maken van jouw eigen Massieve BonBons, je kunt ook ruilen voor een Bossche Bol met HEEL veel lol. Er wordt uitgegaan van BonBons, mocht je liever de Bossche Bol willen maken, dan horen wij dit graag! Dit onderdeel is inclusief jouw eigen gecreëerde Mini Chocolade Fondue. Je pakt zelf het fruit en de choc Hmmm.. lekker dippen maar!

Nu ben je al zo ver in de Choco-trance,  dat je klaar bent voor de Lachworkshop!  Fake it untill you make it!  Met deze oefeningen lig je helemaal in een deuk, om helemaal niets... 

Vervolgens begint de Choco Welness. Deze bestaat uit een Chocolade Gezichtsmasker (choco henna tatoeage) die je zelf gaat maken. Deze breng je aan op het gezicht van je buurman of buurvrouw. Dit mag ook een tekening zijn ergens anders op de lichaam. Het zachte Choco masker zorgt voor een ontspannende werking en een zachte huid. Er komt hierbij endorfine vrij die zorgt voor een nog  gelukzaliger gevoel! Dit is ook een leuk foto momentje! 

We sluiten de Choco Happy Day vervolgens af met een Cacao Snuifje. Door het snuifje met de Chocolate Shooter kom je in het 'gelukzalige chocoparadijs' terecht. Het apparaat is speciaal ontworpen voor de Rolling Stones, dus Sex, Chocola en Rock 'n Roll!  

Zin in zo'n heerlijke Choco experience in Den Bosch? Reserveer dan nu! Boek via de kalender onderaan deze bladzijde je uitje!! 

Annuleren mag nog tot 1 week voor het uitje. Bij elke workshop krijg je een pot liefdesthee, een borrel , fruit en alle andere drankjes zijn inclusief. Elke workshop is onder begeleiding van een van onze Loca typetjes.

Dit uitje is zonder wandeling, Deze is overigens wel bij te boeken bij onze extraatjes. 

   Uitje Den Bosch   

Tijdsduur: 2 uur   

Kosten €51,- pp inclusief 9 %BTW, drankjes, fruit en gezelligheid

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wil. Ben je met minder? Kijk ook eens bij uitjes vanaf 2 personen! 

Bij groepen van 20 personen of groter bieden wij een groepskorting aan van 10%.

[afspraken-online]

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel