Choco Happy Day

Vorige Uitje 4 van 21 Volgende
€ 45,50 (inclusief btw)

Tijdens dit uitje word je langzaam maar zeker steeds gelukkiger. Er zijn 4 onderdelen tijdens deze Choco Experience. 

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie en/of éen van de andere typetjes. 

Bij Zoete Lieve Gerritje word je op een ludieke manier ontvangen en vindt de intro plaats. Er wordt wat over de geschiedenis over de stad verteld en we doen wat zoek en doe opdrachtjes terwijl je naar de workshopruimte loopt. ( wil je zonder stadswandeling, dan krijg je meer workshop tijd)

Eenmaal in de workshopruimte begin je met een Bossche Borrel! Daarna start je met het maken van jouw eigen Massieve BonBons, je kunt ook ruilen voor een Bossche Bol met HEEL veel lol. Er wordt uitgegaan van BonBons, mocht je liever de Bossche Bol willen maken, dan horen wij dit graag! Dit onderdeel is inclusief jouw eigen gecreëerde Mini Chocolade Fondue. Hmmm.. lekker dippen maar!

Vervolgens begint de Choco Welness. Deze bestaat uit een Chocolade Gezichtsmasker (choco henna tatoeage ) die je zelf gaat maken. Deze breng je aan op het gezicht van je buurman of buurvrouw. Dit mag ook een tekening zijn ergens anders op de lichaam. Het zachte Choco masker zorgt voor een ontspannende werking en een zachte huid. Er komt hierbij endorfine vrij die zorgt voor een nog  gelukzaliger gevoel! Dit is ook een leuk foto momentje! 

Nu ben je al zo ver in de Choco-trance,  dat je klaar bent voor de Lachworkshop!  Fake it untill you make it!  Met deze oefeningen lig je helemaal in een deuk, om helemaal niets... 

Je sluit de Choco Happy Day af met een Cacao Snuifje. Door het snuifje met de Chocolate Shooter kom je in het 'gelukzalige chocoparadijs' terecht. Het apparaat is speciaal ontworpen voor de Rolling Stones, dus Sex, Chocola en Rock 'n Roll!  

Bij elke workshop krijg je fruit, een pot liefdesthee,  een borrel. De overige drankjes zijn ook inclusief

   Uitje Den Bosch   

Tijdsduur: 3 uur  

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wil. Ben je met minder? Kijk ook eens bij inloopworkshop

Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

Bedrijfsuitje

Als je het in het winkelwagentje ( het paarse vlak) gooit is het nog beter! Dan wordt er gelijk een optie op jouw uitje gezet.

Het is mogelijk via IDEAL/factuur  te betalen.  Je kunt ook kiezen om het totale bedrag contant betalen bij afhalen aan het einde van de workshop. 

 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2023 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel