Te Gekke Wandeling

Uitje 8 van 17

Tante Annie brengt je naar de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch.

De stadswandeling heet niet voor niets Te Gek, want we doen het natuurlijk op een ludieke gekke Uitje Dagje manier! Je kunt choco punten ontvangen door middel van het behalen van opdrachten. De prijzen worden uitbetaald in echte stukken chocolaaahhh.... Degene die aan het eind van de stadswandeling de meeste choco punten heeft wint een (h)eerlijke prijs! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

's-Hertogenbosch (of: Den Bosch) is een romantische stad! Zij staat bekend om haar gezelligheid. Het is een mooi decor voor een fijn dagje uit.

De Te Gekke Wandeling start bij Zoete Lieve Gerritje en eindigt bij de Sint-Janskathedraal. Op verzoek kan  het begin- en eindpunt aangepast worden.

Je komt langs het huis waarin de beroemde kunstschilder Jeroen Bosch zijn jeugdjaren doorbracht en Het Dieske aan de Binnendieze (ons eigen Manneke Pis) niet te vergeten. Ondertussen schrijf je een kaart en doen hem op de post, zoek je de Mariabeeldjes in onze Mariastad en loop je een polonaise... Allemaal voor de choco punten! 

Doe- en zoekopdrachten, zoals boomknuffelen of een uitzwaaicommité spelen, zijn erg grappig en een te gekke manier om de stad te verkennen! Je bent anderhalf uur onderweg en ondertussen zie je leuke spots! Gegarandeerd lachen, lolbroeken en los in Den Bosch!

    

      

Duur: 1,5 uur 

Prijs:  €17,50 

Dit uitje is te boeken vanaf 8 personen, ben je met minder? Kijk dan even bij uitjes vanaf 2 personen! 

Je kan dit uitje zelfstandig boeken via de kalender hieronder!

[afspraken-online]

 

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel