Break in Bossche Bollen maken met LOL

Uitje 3 van 17

Tijdens dit uitje breek je in in de Chocoladewereld van Choco Loca als escape uit de echte grote wereld! De Break in Bossche Bol is het tegenovergestelde van een escaperoom.  Hier wil je zijn! 

Ga op zoek naar alle Atributen die nodig zijn om jouw eigen Bossche Bol te maken. Omdat het witte konijntje alles verstopt heeft kan dit nogal een uitdaging worden! Het is een bijzondere break-in workshop!

Eenmaal binnen in de Choco Loca Break-in (workshop) Room, break je nog verder in!  Je speurt en zoekt alles bij elkaar om aan tafel te gaan en samen te kunnen proosten. Daarna ga je verder met het ontrafelen van codes die je leiden naar het recept, de Chocolade, de soezen en alle andere benodigdheden die nodig zijn om je eigen Bossche Bol te maken en uiteindelijk samen op te eten! Je gaat dit zelf doen met jouw groep.

Je wordt begeleidt door een van onze entertainers die jullie zo af en toe een hint kan geven mocht dit nodig zijn. Zodat je nog meer in de Choco Wonderland komt, het geheime recept helpt hierbij! Bij elke workshop krijg je fruit,  een pot liefdesthee, een borrel, ook de overige drankjes zijn inclusief.

Helaas tikt de klok wel door en proberen we  binnen 2 uur klaar zijn! Want dan ga  je deze zoete wereld verlaten..... ook al wil je dat je nog heel lang in deze 'Rabbithole' uit het jaar 1500 blijven.

De Bossche Bol vult al best erg, dit is dus eigenlijk al een lunch. Verder staan er ook altijd fruit en nootjes op tafel om af en toe te te pakken! 

Dit uitje is zonder wandeling, je kunt deze wel als extraatje bijboeken. Vooraf of achteraf.

Zin in zo'n heerlijke Choco experience in Den Bosch? Reserveer dan nu! Boek zelf via de kalender onderaan deze bladzijde je uitje!! Het kan ook om te kijken of het kan. 

Annuleren mag nog tot 1 week voor het uitje. Bij elke workshop krijg je een pot liefdesthee, een borrel , fruit en alle andere drankjes zijn inclusief. Elke workshop is onder begeleiding van een van onze Loca typetjes.

Duur: 2 uur inclusief alles.

prijs: €42- p.p 

 

 

   Break In Den Bosch   

Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:    

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wilBen je met minder? Kijk ook eens bij uitjes vanaf 2 

Bij groepen van 20 personen of groter bieden wij een groepskorting aan van 10%.

[afspraken-online]

 

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel