Lachen!

Uitje 12 van 14

Lachen is gezond!

Nu denk je vast: ‘Dat weet ik al lang!’ maar hier nog een paar leuke weetjes en feitjes over lachen EN verteld door een échte lachende Guapa!

 

Over onze lachende Guapa’s:

Als je al een keer over de vloer bent geweest dan weet je dat al onze Guapa’s altijd, waar dan ook, LACHEN! Dat is natuurlijk omdat wij als gekleurd verkleedde personages erg gelukkig zijn en we erg veel chocola zien, proeven en ruiken. Dat wekt natuurlijk heel veel endorfine op, oftewel geluksstofjes, en daar word je SUUUPER gelukkig en blij van. 

De huisbaas van het stel, Tante Annie, is ook erg gelukkig. Niet alleen omdat ze Poco Loco naast zich heeft, nee ook omdat zij erg veel creatieve en lachwekkende workshops extra volgt. En ze danst op de Parade en dansen maakt je natuurlijk ook erg gelukkig!

Onze eigen Koekwaus lacht ook heel erg veel, niet alleen omdat ze onze gloednieuwe stagiaire is… maar omdat ze onze enige echte LACHWORKSHOP vernieuwd heeft. En tijdens het verzinnen van die opdrachtjes zijn er natuurlijk erg veel geluksstofkes vrijgekomen!

 

Onze Lachworkshop:

De nieuwe Lachworkshop van ons is vernieuwd, door de enige echte Koekwaus. De lachworkshop bestond eerst uit 10 leuke opdrachtjes, nu bestaan ze uit 16 opdrachten. Sommige zijn vernieuwd en sommige zijn onze leuke ‘nieuwelingetjes’, natuurlijk willen we deze snel uitproberen bij onze fans!

Onze lachworkshop is als extraatje te boeken bij elke workshop en/of arrangement. Maar ook zit hij in de workshop Choco Happy Day, deze workshop draait het alleen maar om elk onderdeel een stukje gelukkiger te worden. Natuurlijk helpt onze lachworkshop daar heel erg bij, dan gaan alle kleine zenuwen gelijk de liefdeshemel in!

Niet alleen de opdrachten zijn veranderd maar ook het design van onze lachworkshop! Van kleurrijke kaarten zijn ze nu NOG kleurijker en LEUKER. De mooie leuke kleurrijke kaarten en leuke afbeeldingen zorgen voor extra veel lachplezier met je collega’s, vriendinnen, familie of onbekende. Je kan het je zo gek niet voorstellen, alles kan bij de lachworkshop!

 

Feitjes en weetjes over lachen die je waarschijnlijk al kent:

Als je lacht dan maak je een ‘geluksstofje’ aan dat endorfine heet, wij noemen het altijd ‘geluksstofje’ want lachen zorgt ervoor dat je veel gelukkiger bent. Lachen is een goede oplossing voor heel veel verschillende dingen, zoals het zorgt dat je stresshormonen terugdringen en dat zorgt weer voor minder stress en minder depressies. 

Zoals ik eerder zei is dat je met iedereen kan lachen en dat het niet uitmaakt met wie. De reden is dat je beter communiceert en anderen beter kan motiveren, om zelf natuurlijk ook te lachen. Het zorgt voor veel gesprekken en leuke momenten, het is ook zo als je het een keer doet dan gebeurd het daarna vaker, omdat de communicatie beter wordt OFCOURSE. Ook voel je je uiteindelijk vrijer en dat zorgt weer voor dat er extra creativiteit loskomt. Dus wordt de nieuwe Picasso en ga meer lachen!

Ook is het voor je eigen BODY heel erg goed, het zorgt voor de verlaging van je bloeddruk je bent dan dus veel meer relaxed. Verder zorgt lachen er ook voor dat er meer zuurstof in het bloed zit dat is natuurlijk wel belangrijk, je wilt zo lang mogelijk blijven lachen en gelukkig blijven. Het volgende pluspuntje klinkt misschien raar maar wel waar ;) Je masseert tijdens het lachen je eigen inwendige organen, dus zin in een massage? Enige wat je moet doen is lachen, je krijgt er ook nog je eigen gemaakte sixpackie van!

 

Heel veel liefde en lachplezier,

Koekwaus. 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel