Nationale week ZONDER vlees.

Vorige Uitje 6 van 11 Volgende

Het is jullie waarschijnlijk niet ontgaan? Deze week is het de nationale week zonder vlees. Super goed initiatief en daar doen wij graag aan mee! Dit heeft natúúrlijk verschillende voordelen.

Hier een paar interresante voordelen waardoor we onze wereld beter maken.

Het eerste wat er naar boven komt is het besparen van water, dan denk je huh? water? Ja! Water! Na 1 week zonder vlees bespaar je al 130(!) Liter watergebruik, daar willen we het wel voor doen! Je bespaart ook veel uitstoot van broeikasgassen, als je dit 1 week volhoud bespaar je ongeveer 76 kilometer rijden in een gemiddelde auto. Dat is dus van Bussum (dat ligt ten Noorden van Hilversum) terug naar ons thuis in ’s Hertogenbosch. And last but not least bespaar je natuurlijk ook VLEES, wel 770 gram dierenvlees.

 

Deze informatie is ook te zien op weekzondervlees.nl , want daar komt het allemaal vandaan! Het idee is begonnen door een collega van blogger Koekwaus, namelijk blogger Isabel. Maar haar verhaal en blog vindt je via deze link; weekzondervlees.nl .

 

Tante Annie is vegetarier en daarom ging zei aan de slag in de keuken, want hier moesten we een oplossing voor komen. De Vegan Bol is toen deze week geboren! We zijn hier heel erg blij mee, want dit was wel even wat geoefen waard. Poeh Poeh.. Kwam heel wat gezweed bij kijken. Deze vegan soes is lactosevrij eivrij soyavrij en zelfs glutenvrij!! Gelijk van alle markten thuis deze gekskes, voor ons is het dan ook een feestje! Hier een linkje met waarom ook JIJ vegan mag gaan; veganchallenge.nl . Ook hebben we op Youtube een Feestje; Vegan Bol

 

Wij vinden het leuk om iedereen te verwennen, ook de buitenbeentjes. Lieve loca’s hebben allemaal wel iets en dat maakt jouw uniek, net zoals wij ons bolletje uniek maken. En dan vragen jullie je waarschijnlijk af waarom CHOCO LOCA vegan gaat? Het is goed voor dier, mens, gezondheid en milieu. Wat een feest!! Wij willen het beste voor onszelf, want zelfliefde is heel belangrijk. Ook willen we het beste voor onze andere lieve medemensen EN we willen het beste voor deze prachtige maar dan ook gewelidig mooie wereld. Beseffen jullie weleens hoe mooi alles is? 

Je doet je ogen open en ziet deze prachtige wereld met heel veel liefde!

 

Heel veel liefde,

Koekwaus. 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Gastenboek

  • 16-03-2020 - Bossche Bol LOL met Tante Annie! Lieve tante Annie,...  lees meer
  • 17-02-2020 - Tante Annie,
    Bedankt voor de gezelligheid en het kletsen!
    Tot de volgende...  lees meer
  • 17-02-2020 - We hebben een super gezellige middag gehad.
    Een heerlijke chocobol...  lees meer
Plaats een bericht

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2020 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel