Choco Happy Day workshop

Vorige Uitje 3 van 16 Volgende

Tijdens dit uitje word je langzaam maar zeker steeds gelukkiger. Er zijn 4 onderdelen tijdens deze Choco Experience. 

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie OF/EN een van de andere loca Guapo's. 

Bij Zoete Lieve Gerritje word je op een ludieke manier ontvangen en vindt de intro plaats. Er wordt ook wat over de geschiedenis over de stad verteld terwijl je naar de workshopruimte lopen. Ook doen we wat zoek en doe opdrachtjes. 

Eenmaal in de workshopruimte begin je met een Bossche Borrel ! Daarna start je met het maken van jouw eigen Massieve BonBons, optioneel kun je kiezen voor een Bossche Bol met veel lol. Er wordt uitgegaan van BonBons, mocht je liever de Bossche Bol willen, horen wij dit graag. Dit onderdeel is inclusief jouw eigen gecreëerde Mini Chocolade Fondue. Hmmm.. heerlijk en dippen maar. 

Vervolgens begint de ChocoWelness. Deze bestaat uit een Chocolade Gezichtsmasker/tekening die je zelf gaat maken. Deze breng je aan op het gezicht van je buurman of buurvrouw. Dit kan ook een 'bellypaint' of henna-tatoeage tekening op je been zijn! Het zachte Choco masker zorgt voor een ontspannende werking. Er komt hierbij endorfine vrij die zorgt voor een gelukzalig gevoel! Ook een leuk foto momentje! 

Nu ben je al zo ver in de Choco-trance dat je klaar bent voor de Lachworkshop!  Fake it untill you make it!  Met deze oefeningen lig je helemaal in een deuk, om helemaal niets... 

Je sluit de Choco Happy Day af met een Cacao Snuifje. Door het snuifje met de Chocolate Shooter kom je in het gelukzalige chocoparadijs terecht. Het apparaat is speciaal ontworpen voor de Rolling Stones, dus Sex, Chocola en Rock 'n Roll! 

Drankjes zijn inclusief. 

    

Tijdsduur: 3 uur  

Choco Happy Day is voor groepen van 8 tot 80 personen. Ben je met minder? Kijk dan bij de inloopworkshop

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

Bedrijfsuitje

Heb je een vraag? Stuur dan een mailtje naar : info@chocoloca.nl of boek gelijk hier onder!

Het is mogelijk IDEAL te betalen.  Je kunt ook kiezen om het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. 

[afspraken-online]

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2023 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel