Te Gekke Wandeling!

Uitje 6 van 14

 Tijdens dit uitje brengt Tante Annie of een andere Guapa je naar de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch met Te Gekke Zoek en Doe opdrachtjes met heerlijke Choco Beloningen. 

En de wandeling heet niet voor niets Te Gek, want het wordt op een ludieke gekke Loca manier gedaan! Je kunt ChocoPunten verdienen door middel van het behalen van opdrachten. De competitie is begonnen. Wie scoort de meeste Choco Punten? De prijzen worden uitbetaald in echte stukken chocolalalahhh.... Degene die aan het eind van de wandeling de meeste ChocoPunten heeft wint een (h)eerlijke prijs! 

's-Hertogenbosch (of: Den Bosch ) is een romantische stad! Zij staat bekend om haar gezelligheid. De sfeer en de mensen maken de stad zo uniek. Maar ook smalle winkelstraatjes en knusse kroegjes zijn typisch Bosch!

De Te Gekke Wandeling start bij Zoete Lieve Gerritje en eindigt bij de Sint-Janskathedraal. Maar op verzoek kunnen we het begin- en eindpunt ook aanpassen. 

Je komt langs het huis waarin de beroemde kunstschilder Jeroen Bosch zijn jeugdjaren doorbracht en Het Dieske aan de Binnendieze (ons eigen Manneke Pis) niet te vergeten. Ondertussen schrijf je een kaart en doen hem op de post, zoek je de Mariabeeldjes in onze Mariastad en loop je samen een polonaise... Allemaal voor de ChocoPunten!  Met als (h)eerlijke prijs onze eigen hoofdprijs voor de winnaar!

Zoek- en doe opdrachten, zoals boomknuffelen of een uitzwaaicommité spelen, zijn erg grappig en een te gekke manier om de stad te verkennen! Je bent anderhalf uur onderweg en ondertussen zie je leuke Loca spots! Gegarandeerd lachen, lolbroeken en los in Den Bosch!

Uitje Den Bosch      Den Bosch

 

Je kunt de Te Gekke Wandeling boeken vanaf 8 personen, ben je met minder? Kijk dan even bij uitjes vanaf 2 personen! 

Bij groepen van 20 personen of groter bieden wij een groepskorting aan van 10%

Duur: 1,5 uur 

€17,50 p.p 


Dit uitje kan ook met een App. Dan ga je zonder typetje op pad. 

Als je dit als een extraatje boekt naast een workshop kan het voor € 9,50 pp extra. Dan ga je zelf op pad!

Het is mogelijk via IDEAL te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

Bedrijfsuitje

 

 

[afspraken-online]

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel