Bossche Bollen Boot

Uitje 12 van 14

LET OP: TE BOEKEN VANAF 20 PERSONEN (minder personen? dan een kleine meerwaarde extra)

Dit is een unieke vaartocht! Tijdens deze 1,5 uur durende rondvaart door 's-Hertogenbosch krijg je van onze gids alles te horen over dit bekende Brabantse gebakje! Maar niet alleen dat, ook ga je zelf een Bossche Bol maken! Varend een Bossche Bol maken? Jazeker, het kan zo geregeld worden! Een gezellige dag voor een teambuilding, groepsuitje, familiedag of gewoon om iets te vieren! 

Op een ludieke, verrassende en romantische manier! Na de uitleg ga je de soes vullen met slagroom (wel eerst even zelf kloppen) en dopen in de chocoladefondant, die je ook zelf maken. Dan ga je jouw eigen Bossche Bol helemaal versieren om zo een écht uniek exemplaar te creëren. Ondertussen geniet je ook nog van het prachtige uitzicht over de rivier, de stad met haar mooie bezienswaardigheden, en natuurlijk de leuke kapitein!

Uiteindelijk na al het teamwork smikkel je aan boord van jouw zelfgemaakte bol, dat smaakt altijd een stuk lekkerder! Al dat werken aan je mooie gebakje verdiend een beloning. De drie allermooiste Bossche Bollen krijgen daarom een prijsje. Hierna mag je natuurlijk je bolletje lekker opeten. Door de slagroom is deze Bossche traktatie wel een vullende lunch, er staan ook nootjes, fruit en chocolala op tafel voor de lekkere trek.  Het eindpunt van dit uitje is Bolwerk Sint Jan.  

De Bossche Bollenboot kun je boeken voor groepen vanaf 20 tot maximaal 80 personen en is inclusief koffie of thee en een Bossche Borrel!

Evt ook BBQ aan boord en/of een Borrelboot erachteraan mogenlijk!


      

Tijdsduur:          1,5 uur  met wandeling                                                           

Kosten:              €56, 50p.p*           

* kosten zijn voor groepen vanaf 20 personen, ben je met minder kijk dan ook even naar onze ludieke workshops voor groepen vanaf 8 en onze uitjes vanaf 2 personen voor nog kleinere groepen. 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. 

[afspraken-online]

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel