Chocolade ritueel

Vorige Uitje 15 van 21 Volgende
€ 39,00 (inclusief btw)

De geneeskrachtige werking van chocolade is al bekend bij veel mensen. Door deze Experience zullen al je zorgen verdwijnen.  Door je eigen Chocoladespoon te maken heb je een heerlijke oppepper voor thuis! 

Dit hele uitje is onder leiding van Tante Annie en de andere loca's. 

Bij Zoete Lieve Gerritje word je op een ludieke manier ontvangen en vindt de intro plaats. Er wordt op een té gekke manier tijdens de stadswandeling verteld over de stad, terwijl je naar de workshopruimte loopt. 

Je bevind je in de prachtige workshopruimte van Choco Loca in 's-Hertogenbosch. Je begint met het maken van ieder 10 Chocospoons in allerlei vormen. Iedere spoon maak je met een andere taste. 

Je gaat samen een Chocolade Ritueel doen met de helende chocolademelk. Onder ludieke begeleiding met een knipoog en een (h)eerlijke ondertoon! Chocolade is genezend! Het opent harten en je zult zo (nog ) beter verbonden zijn met elkaar! Plus gezichtsmasker DIY maken en bij elkaar opbrengen

Vervolgens begint de Chocolade-wellness!  Met een healende  chocoladeboter handmassage die je bij elkaar doet. Dit alles onder het genot van chocolade voor meer kracht, energie en zelfs een hoger libido!!

Je chocoladehart is nu helemaal gelucht, je kunt met een heerlijk liefdesgevoel, met je chocoladespoons de wereld veroveren! Mooi verpakt, ook geschikt als give away voor een dierbare. Een dagje uit om nooit te vergeten! Wat chocolade allemaal kan doen. 

De Self Service Koelekast van Tante Annie staat vol lekkere drankjes, waar je gebruik van mag maken. 

Uitje Den Bosch   Den Bosch Uitjes   Bedrijfsuitje


Deze workshop is vanaf 6 personen te boeken wanneer jij wilBen je met minder? Kijk ook eens bij inloopworkshop

Tijdsduur: 2,5 uur      

Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

Bedrijfsuitje

Mail: info@chocoloca.nl of als je het in het winkelwagentje gooit is het nog beter. Dan wordt er gelijk een optie op jouw uitje gezet. Hierbij is er de mogenlijkheid om  1 week voor het uitje op rekening te betalen. Je kunt ook kiezen om het totale bedrag contant te betalen aan het einde van de workshop. 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2021 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel