Kinderfeestjes

Bij de Choco Loca Kidsparty's verdwijnt er af en toe iets lekkers in je mond! Het mag hier, want het is tenslotte feest. De kinderen krijgen ook alle aandacht en we maken het feestelijk samen!

kinderfeestje      

Je wordt ontvangen door een van onze entertainers met het lied van onze Zoete Lieve Gerritje en je wandelt samen door de stad met Té Gekke Choco opdrachten. Je krijgt onbeperkt limonade (voor ouders/begeleiders staat er gratis liefdesthee) en wat lekkers! Je begint met keihard zingen voor de jarige. Is er nog tijd over dan kun je dansen of  cadeautjes uitpakken, als dat nog niet gebeurd is.

We vinden het gezellig om jullie op te halen en vervolgens samen naar Choco Loca te wandelen. Dit kan bijvoorbeeld vanaf de Sint Jan's Parkeergarage. Let wel op, de parkeergarage heeft meerdere uitgangen. Een entertainer van Chocon Loca zal zwaaiend staan te wachten bij de uitgang richting de Casino tuin. Je zult dan een prachtig bruggetje over lopen. 

Deze kidsparty's kunnen alleen op woensdag bij Choco Loca worden geboekt voor minimaal 8 kids. 

Klik hieronder op 1 van de feestjes voor meer informatie:

  • Choco Kids Party, Bonbons en verpakking maken
    Choco Kids Party, Bonbons en verpakking maken

    Maak jullie eigen BonBons! We hebben allemaal verschillende leuke vormpjes om melk en pure (of een mix) chocolade in te gieten. Je mag ze ook nog versieren met lekkers! Smikkelen maarrr... Als de BonBons uitharden versieren jullie…

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel