Gender Reveal Party

Uitje 16 van 16

Baby Shower, Baby feestje, moms blessing of een Gender Reveal Party

Onder leiding van een Loca entertainer ga je de tijdens het maken van de Bossche Bol de gender bekent maken. Is het geslacht al bekent? Dan gaan we de aanstaande moeder feliciteren met leuke verhalen tijdens het versieren van de bol.

Eenmaal bij Choco Loca proost je met een Alcoholvrije Liefdes thee op een heerlijk dagje uit. Dan start je met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (Choco Dip Dance) daarna de ambachtelijke Slagroom Battle, en spuit de Bossche bol maar vol! Je gebruikt roze en blauwe slagroom... welke kleur het eerste stijf is wordt het gender!! Spannend.

Er zijn meerdere mogelijkheden! Als je het zelf ook nog niet weet zou je het resultaat van de dokter naar ons kunnen sturen. Er zal dan gezorgd worden dat de slagroom pas tijdens het kloppen de kleur krijgt! 

Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... wordt de winnaar bekend gemaakt en proost je op deze bijzondere Chocolade Baby Bol!

De moeder wordt meer vereerd, verzorgd en verwend tijdens de mothers blessing. Dit kan overlegd worden, ideetjes die jullie zelf uitvoeren zijn. : ieder neemt een kraal mee en samen vormt dit een armband/ geboorte slinger. Wat de moeder sterkt tijdens de bevalling. Een chocolade tatoeage op de buik. Een geboorte altaar met edelstenen , krachtige boodschappen bundelen in een boekje, mooie herinneringen, zwangerschaps en geboorte-ervaringen delen in een circle. De gezonde Bossche Bol past hier ook goed bij.

Dan vul je je bol inplaats van slagroom met soya kwark en lekkere stukken fruit & noten. Ook heb je keuze uit een suikervrije bol, glutenvrije Cupcake ipv de Bossche Bol die je ook kunt versieren etc. ! Voor ieder wat wils!! Voor uitgebreidere uitleg : Ons Speciale Bollen !

Zin in zo'n heerlijke Choco experience in Den Bosch? Reserveer dan nu!!! Boek via de roze kalender onderaan deze bladzijde je uitje!! Annuleren mag nog tot 1 week voor het uitje. Bij elke workshop krijg je een pot liefdesthee, een borrel , fruit en alle andere drankjes per half uur zijn inclusief. 

Je hebt keuze uit 2 verschillende Bossche Bol Lol workshops:

WorkshopTijdsduurKosten

Speed Bossche 

Bol Lol

1,5  uur.                                                               Hier wordt je verwacht bij Choco Loca.

€ 36,00p.p. 

 

 

Deze workshop is zonder wandeling. 

WorkshopTijdsduurKosten
Bossche Bol Lol selfmade  2,5 uur.Je wordt verwacht bij choco loca en  ga je je eigen soes maken!                                                                        

€ 46,- p.p.

 

 

 

Baby Shower   Vrijgezellenfeest   Bossche Bol  

 

Deze workshop is zonder wandeling, deze is wel appart bij te boeken bij onze extraatjes! 

Deze workshop vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wilBen je met minder? Kijk ook eens bij uitjes vanaf 2 personen.

Bij groepen van 20 personen of groter bieden wij een groepskorting aan van 10%

 

Er bestaat de mogelijkheid om een Bossche Bol voor het thuisfront te maken, hier wordt € 3,50 per bol extra in rekening gebracht. 

[afspraken-online]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel