Bosch Wandeling + Bossche Bol

Vorige Uitje 13 van 21 Volgende
€ 34,00 (inclusief btw)

Bij dit uitje kom je meer te weten over Jeroen Bosch en de prachtige stad Den Bosch. Je gaat uit je (Bossche) Bol! Je zelfgemaakte "Beschilderde" Bossche Bol wordt gelijk genuttigd. Een FUN uitje,  bij dit groepsuitje ga je echt Los in Den Bosch! 

Begin:

Voor dit uitje verzamel je bij Choco Loca zelf. Onder begeleiding van een Guapa Loca zal je starten met het maken van jouw eigen Bossche Bol met HEEL veel LOL. Wij hebben hierbij de slagroom en chocoladefondant al voor jullie klaar staan! Met eetbare versiersels beschilder je je bolletje, dit is inclusief liefdesthee en 1 Bossche borrel. Dit zal ongeveer een uur duren met de uitleg van de Bosch Wandeling.

Bij elke workshop krijg je een pot liefdesthee en een borrel. De overige drankjes zijn inclusief.

Je wordt opweg geholpen, en dan ga je zelfstandig de Bosch wandeling doen. De zoek en doe opdrachten + de route maken dat je Den Bosch op een gekke , hilarische manier beleeft.  Na ongeveer 2 uur word je weer verwacht bij ons prachtige Choco Paleisje. 

Je zal eindigen met de prijsuitreiking bij Choco Loca zelf samen met een Loca Guapa in onze historische kelder uit 1516! Zo ga je nog een keer even terug in de tijd. Hierbij is natuurlijk ook nog iets lekkers te drinken en te snoepen.

Optioneel: In plaats van de Bosch Wandeling zou je ook de opdrachtjes van de Crazy Eleven Eleven kunnen doen. Ook erg leuk. 

Prijs p.p.  € 34,00 

Uitje dagje     Uitje Den Bosch

Tijdsduur is +/- 3,5 uur. 

Bedrijfsuitje

Heb je een vraag? stuur dan een mailtje naar: info@chocoloca.nl of als je het in het winkelwagentje gooit is het nog beter! Dan wordt er gelijk een optie op jouw uitje gezet.

Het is mogelijk via IDEAL te betalen.  Je kunt ook kiezen om het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. 

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wilBen je met minder? Kijk ook eens bij inloopworkshop

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2023 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel