Heb jij onze nieuwsbrief al gelezen?

Vorige Uitje 3 van 12 Volgende
 

Hallo Zoete Lieve Choco-holics, 

Choco Loca blijft altijd vernieuwen en innoveren, ook dit jaar hebben Tante Annie en de guapa's niet stilgezeten. Hieronder even een overzicht van wat er te wachten staat in 2022. 

 

Loca Karaoke show 

Ga los in Den Bosch met dit gloedje nieuwe uitje. Bij de Loca Karaoke show versier je jezelf helemaal in loca style, vervolgens ga je met z'n tweetjes de gang op terwijl jouw zoete lieve groep voor jullie een liedje kiest, zodra jij en je maatje binnenkomen kan het feestje beginnen! 
Let's get this choco-party started!
 
meer over dit en onze vele andere uitjes vind je hier
Online uitjes
Van de online uitjes wordt de chocolade proeverij het meest geboekt. Maar hoe proef je chocolade nou het best? Hier even een tip. Allereerst ruik de chocolade, soms verraad dit al best veel over de chocolade. Breek de chocolade, knakt 'ie goed? Daarna gaan we de chocolade echt proeven, neem de chocolalala in je mond en NIET KAUWEN. Laat de chocolade goed over je tong gaan. Op je tong zitten namelijk verschillende smaakpupillen die ook allemaal wat anders proeven, zo kun je dus alle smaken ontrafelen!

Meer over de chocoladeproeverij en en andere online uitjes vind je hier
Wist je dat je ook een flesje Kumasi bij je online-pakket kan bestellen? 

Kumasi is 100% natuurlijk drankje dat wordt gemaakt van het sap van de cacaovrucht. Normaal wordt dit namelijk weggegooid, da's sund. Kumasi werkt samen met Ghanese boeren om dit drankje te produceren, zo wordt verspilling tegengegaan en verdienen de boeren een extra zakcentje. Goed voor de aarde en voor de mens dus!
Een groenere wereld 

 We doen niet alleen mee aan vrijwilligerswerk en ondersteunen andere leuke projecten, zoals bijv. dansen in de stad en adopteer een cacaoboom Choco Loca is het ook erg ‘wereld vriendelijk’.

Er is haast geen waste. We zijn sinds kort aan de Pieter Pot. We gaan het nieuwe jaar door met onze verbeteringen voor: People, Planet en Provit. 

Naast dat,  wassen we met de hand af MET eco afwasmiddel, onze schoonmaakmiddelen voor het toilet zijn ook ecologisch. Dus we houden niet alleen ons toilet schoon, maar ook onze wereld.

Natuurlijk zijn onze Liefdesthee en koffie biologisch en local. We houden ons pand uit 1500 in stand. We onderhouden dit pand met alle liefde, sinds 2 jaar is de kelder omgetoverd tot workshop ruimte. 

Onze B&B heeft een buitendouche en heeft ook regelmatig een upgrade met hergebruikte materialen. Het water van de buitendouche gaat naar onze plantjes. 

De Pakketten voor de online workshops worden bezorgd door de fietskoeriers lekker duurzaam en goed voor het milieu! 

Onze To Go strijkplank afhaal tovert regelmatig een glimlach! Laat je nog gelukkiger maken bij Choco Loca.

Stagiaire gezocht! 

Ben jij of ken jij iemand die: spontaan, gastvrij, creatief, enthousiast en een beetje loca is? Dan zijn we op zoek naar jou! 
Liever niet zo Loca? Niet getreurd, ook dan kan je hier terecht voor een stage plek! Achter de schermen gaat het werk gewoon door, denk aan mails beantwoorden en plannen. Zie je een van de 2 wel zitten stuur dan gerust je CV en motivatie naar info@chocoloca.nlMeer informatie over de vacatures vind je hier

Volg ons op onze socials!
 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel