Goede Doel: La Galigo Foundation, ADOPT A TREE

Vorige Uitje 2 van 12 Volgende

Omdat wij als Choco Loca een passie hebben voor de overheerlijkste chocolalala en graag iets goeds doen voor deze prachtige wereld en mens, zijn wij een samenwerkingen aangegaan met de Stichting La Galigo Foundation. 

DOEL
La Galigo heeft een passie voor Cacao, maar bovenal willen ze graag bijdragen aan een wereld van minder armoede en schade aan de natuur. "Wij zijn ons bewust van de kracht en schoonheid van de natuur, daar willen we iets voor terug doen." Meldt La Galigo. 

PROJECT
Het belangrijkste doel van het project La Galigo is het verbeteren van de leefomstandigheden van de cacaoboeren in Luwu en Sulawesi. Dit doen ze door biologische, gefermenteerde en gedroogde bonen van de beste kwaliteit te produceren. Met deze cacaobonen kunnen de boeren lokale chocolademakers, maar ook internationaal bedienen.

DONEREN
Om La Galigo te helpen kun je een donatie doen. Het hele team in Nederland is vrijwillig en dus onbetaald. Je kunt dit doen door één of meerdere cacaobomen te adopteren. Klinkt hier voor de link. 

SPONSOR GRATIS
Iedereen koopt online weleens producten. Het zou super zijn als je de volgende keer gebruik van deze link. Via de link van SponsorKliks kom je uit bij ruim 500 online winkels (zoals Coolbleu, Bol.com). Hier betaal je dan precies hetzelfde voor, maar gaat er een commissue naar La Galigo, als je La Galigo selecteert als sponsordoel. Je sponsort dus gratis. 

Iedereen super bedankt voor het vertrouwen en support!

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel