Fiets- & wandelroutes

Uitje 1 van 12 Volgende

Fiets- en wandelroutes bij ons in de buurt : 

Bent u een echte fiets- of wandelpersoon? Kom dan eens een keertje gezellig langs Choco Loca! Wij hebben een aantal gratis fiets- en wandelroutes voor je gevonden. 

 

Fietsroutes: We hebben een fietsroute voor je gevonden, als je via knooppunt 85 fietst, kunt u vanuit daar eens een kijkje komen nemen bij Choco Loca! Als je meer van fietsroutes houdt langs het mooie water, dan kun je hier klikken voor de link. Ook daar kunt u vanuit knooppunt 85 naar de workshopruimte fietsen. 

 

Wandelroutes: Voor de wandel liefhebbers, hebben wij wat wandelroutes gevonden om te genieten van het mooie 's Hertogenbosch. Klik hier voor een wandelroute door het centrum van Den Bosch, waar je ook langs de workshopruimte loopt. 

 

Cappuccino met Bossche Bol:  Als je via deze mooie routes langs ons Choco Loca komt, kun je gezellig even langs komen voor een cappuccino en een heerlijke zelfgemaakte Bossche Bol voor €3,50. Kijk ook eens op onze menukaart voor meer lekkere hapjes en drankjes. Als je het wat spannender wil maken, kun je hier ook zelf je Bossche Bol maken! Spuit je eigen slagroom in de bol en dip het in de chocolalalalaaa. Dat kost €9,50 p.p. 

Als je graag wat meer geëntertaind wil worden kun je ook meedoen aan de Bossche Bol Lol workshop. Doordeweeks om 11:00 is er een inloopworkshop voor kleinere groepen. Dit duurt 1 uur en kost ook €23,50. Elke 2e zondag van de maand geven we ook een inloop workshop Bossche Bol Lol, vanaf 12:00. Deze duurt 2 uur en kost €29,50. Klik hier naar de link voor meer informatie! 

 

 

 

Youtube

Kijk gerust eens op ons youtube kanaal voor te gekke video's over onze choco workshops!!  -xxx-

Instagram

Onze Instagram 

Profielfoto wijzigen

Choco Loca

 Ludieke uitjes in
Den Bosch.

We love
Chocolate party's

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2022 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel