Elke dag : Choco Proeverij

Uitje 5 van 9

 

Een geweldige Chocolate Tasting waar je smaakpapillen van gaan genieten!  Je krijgt een gelukzalig gevoel tijdens de Chocolade proeverij, speciaal voor echte Chocoholics zoals jij! 

Onder leiding van Tante Annie of een van de andere begeleiders, die veel weten over chocolade, ga je de goedkoopste en duurste, verantwoorde en onverantwoorde, melkerige en pure chocolade vergelijken. Ook ga je de cacaounibs proeven, hier is de chocolade van gemaakt!

De workshop duurt 1,5 uur. Tijdens deze heuse Chocolade proeverij stel je je smaak op de proef en ontdek je welke chocolade jou echt doet smelten. Je proeft met al je zintuigen en krijgt 6 verschillende soorten melk en pure chocolade.

Als je zin hebt in deze heerlijke Choco experience in Den Bosch, kun je nu reserveren! Boek via de kalender onderaan deze pagina jouw uitje. Elke workshop is inclusief pot liefdesthee, een borrel, fruit en diverse andere drankjes! . En je wordt begeleid door een van onze Loca typetjes.

Optioneel kun je ook een foodpairing chocolade tasting proberen met wijn of thee. Er is genoeg te drinken om je smaakpapillen weer te neutraliseren.  

Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu en geniet van deze heerlijke Choco experience! 

Uitje Dagje   Dagje Den Bosch   Vrienden uitje


Tijdsduur: 1,5 uur

Kosten: €33,00

Elke workshop is  inclusief  9% BTW, een pot liefdesthee, een borrel, fruit en één drankje per half uur. 

[afspraken-online]

 

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel