Bossche Bol Lol

Artikel 1 van 18 Volgende
€ 27,50

Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje... 

 Onder leiding van Tante Annie en de andere loca Guapa's & Guapo's ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. 

We beginnen de Bossche Bol Lol met het lied van Zoete lieve Gerritje. En... we verklappen de geschiedenis van de Bossche Bol! We lopen samen vanaf het verzamelpunt naar de workshopruimte en ondertussen vertellen we jullie op een grappige, ludieke wijze over Den Bosch!

Eenmaal bij Choco Loca proosten we met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit. Dan starten we met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (dit doen we dansend, en het eindigt regelmatig in een polonaise...) daarna het ambachtelijk kloppen van de slagroom, en spuit de Bossche bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... eindigen we met de 3e , 2e en 1e prijsuitreiking.....(de Chocoladezoen)  en  proosten we op deze bijzondere Chocolade Bol! 

Voor de gezonde mensen onder ons hebben we  'De Gezonde Bol' , zodat je toch mee kunt doen met de groep. En lekker gezond mee eet. Dan vul je je bol inplaats van slagroom nu met magere kwark en lekkere stukken fruit & noten.

Je hebt keuze uit 3 verschillende Bossche Bol Lol workshops:

WorkshopTijdsduurKosten
Bossche Bol Lol2 uur

€ 27,50 p.p.

Incl. onbeperkt consumpties

 

WorkshopTijdsduurKosten

Speed Bossche 

Bol Lol

1 uur

€ 21,50 p.p. 

Incl. onbeperkt consumpties

 

WorkshopTijdsduurKosten

Selfmade Bossche 

Bol Lol

3 uur

€ 37,50 p.p.

Incl. onbeperkt consumpties

 

     

De Speed Bol Lol is natuurlijk korter, de chocoladefondant staat al klaar. Bij deze versie halen we jullie niet op om de wandeling vanaf het verzamelpunt in de stad naar de workshopruimte te maken, maar komen jullie zelfstandig naar Choco Loca. 

Bij de Selfmade Bossche Bol Lol is alles hetzelfde als de 2 urige alleen gaan we dan als extra'tje zelf de soes bakken, dit kan tot hooguit 20 personen.

Er bestaat de mogelijkheid om 1 Bossche Bol voor het thuisfront te maken, wij rekenen hier € 2,50 per bol extra voor.  De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. Voor meer informatie, kun je contact met ons opnemen:

Deze workshop werkt ook super goed voor teambuilding! 
Voor groepen van 15 tot 80 personen kan de workshop ook op een Bollenboot worden gedaan! De prijs hiervoor is €38,00 p.p. Dit is inclusief de workshop op de boot, koffie, thee, een borrel, en de rondvaart zelf.

"Complete beleving van hilariteit en gezelligheid"

"Wat mij en mijn collega's betreft was ons teamuitje, De Workshop Bossche Bol Lol, met Tante Annie gewoon 1 groot feest. Hilariteit, gezelligheid, heel goed verzorgd, recept mee naar huis...en...de Wokkel-Beweging geleerd. Wil je je lachspieren trainen, dan is dit echt een Must Do!"


 

Gastenboek

  • 13-03-2018 - Wat hebben wij ontzettend genoten.....iedereen heeft het er nog over!!!...  lees meer
  • 05-03-2018 - En, dank je wel voor de hele leuke en gezellige...  lees meer
  • 07-01-2018 - Super gezellig en lekker over de top! En natuurlijk heel...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Reviews van de leukste groepen!

  

Reviews, leuke reacties! Hartelijk dank!

© 2011 - 2018 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel