Te Gekke Wandeling & Bossche Bollen maken met LOL

Uitje 10 van 14

Tijdens de ludieke Te Gekke Wandeling neemt de Loca gids je mee naar de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. Eenmaal bij de kleurrijke en vrolijke workshopruimte van Choco Loca aangekomen, mag je jouw eigen Bossche Bol gaan maken. Je gaat deze volspuiten met slagroom, onderdompelen in de (door jou zelf gemaakte) chocoladefondant, versieren en natuurlijk... opeten! 

Om deze gekke wandeling té gek te maken voegen we er een beetje wedstrijdelement aan toe. Je kunt namelijk zogenaamde 'chocopunten' verdienen door middel van het volbrengen van hi-la-rische opdrachten! Natuurlijk worden de winnaars beloond met een (h)eerlijke prijs! Waaruit deze zal bestaan, kun je misschien wel raden... Chocolade dus!

De wandeling begint in het pittoreske, Middeleeuwse gedeelte van de stad waar ook onze vriendin Zoete Lieve Gerritje staat. Ondertussen komen we (onder andere) langs de Jeroen Bosch Tuin, Het Dieske aan de Binnendieze en eindigen we bij de beroemde Sint-Janskathedraal.

Nadat we samen de stad verkend hebben, gaan we verder met een heerlijke Bossche Bol Lol workshop! Onder leiding van Tante Annie en/of een van onze Guapa's ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. 

Je begint met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (dit doen we dansend, en het eindigt regelmatig in een polonaise...) daarna nog het ambachtelijk kloppen van de slagroom, en spuit de bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag natuurlijk best! Even de bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan... Na de 3e , 2e en 1e prijsuitreiking is het tijd om die lekkere creatie op te eten! Met de hand als een appel natuurlijk! En wat ook nog eens fijn is: Dat lekkere bolleke vult enorm, hierdoor hoef je na afloop niet meer te lunchen. Er staan ook nootjes, fruit en chocolalala op tafel om lekker even mee te snaaien mocht dat nodig zijn. 

    

 

Tijdsduur:          3 uur                                                       

Kosten:              €53,50p.p

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. 

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wilBen je met minder? Kijk ook eens bij uitjes vanaf 2 personen!

Bij groepen van 20 personen of groter bieden wij een groepskorting aan van 10%

[afspraken-online]

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel