Te Gekke Wandeling & BonBon Feestje

Uitje 11 van 14

Tijdens de ludieke Te Gekke Wandeling neemt de Loca gids je mee naar de mooiste en meest romantische plekjes van 's-Hertogenbosch. Eenmaal bij de kleurrijke en vrolijke workshopruimte van Choco Loca aangekomen, mag je jouw eigen BonBon Feestje gaan maken. Er staat lekker fruit bij, zodat je deze lekker door de chocolade heen kunt halen!

Om deze gekke wandeling té gek te maken wordt er een wedstrijdelement aan toegevoegd. Je kunt namelijk zogenaamde 'chocopunten' verdienen door middel van het volbrengen van hi-la-rische opdrachten! Natuurlijk worden de winnaars beloond met een (h)eerlijke prijs! Waaruit deze zal bestaan, kun je misschien wel raden... Chocolade dus!

De wandeling begint in het pittoreske, Middeleeuwse gedeelte van de stad waar ook onze vriendin Zoete Lieve Gerritje staat. Ondertussen komen we (onder andere) langs de Jeroen Bosch Tuin, het Dieske aan de Binnendieze en eindigen we bij de beroemde Sint-Janskathedraal.

Nadat we samen de stad verkend hebben, gaan we verder met een heerlijke BonBon workshop! Je gaat dan de Massieve BonBons creëren. 

Als de BonBons in de koeling zijn. Is er tijd voor een extraatje, je kunt kiezen uit: Een lachworkshop, Cacaosnuifje, Choco maskertje, Koffie dik kijken/theeblaadjes lezen of gewoon borrelen. 

Drankjes zijn inclusief.

 

      


Tijdsduur:          3 uur = 1,5 uur voor de wandeling en 1,5 uur bonbon Feestje                                                         

Kosten:              €61,00 p.p. 

De mogelijkheid is er om op rekening te betalen. Je kunt ook het totale bedrag contant betalen aan het einde van de workshop. 

Deze workshop is vanaf 8 personen te boeken wanneer jij wilBen je met minder? Kijk ook eens bij uitjes vanaf 2 personen

Bij groepen van 20 personen of groter bieden wij een groepskorting aan van 10%

[afspraken-online]

Reviews van de leukste groepen!

Wij zouden het leuk vinden als jullie een review achter laten! 

Hartelijk dank!

  

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Graag zien wij ook een leuke review op Tripadvisor!

© 2011 - 2024 CHOCO LOCA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel